News

Individul care a ucis un tânăr într-un club din Murfatlar, arestat: ”Ai murit nevinovat”

Un tânăr și-a pierdut viața într-o bătaie în club, iar acum agresorul a fost reținut de autorități. Criminalul are 21 de ani.
15.11.2022 | 19:37
Individul care a ucis un tanar intrun club din Murfatlar arestat Ai murit nevinovat
Bebe, tânărul ucis în Murfatlar. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost arestat preventiv după ce a lovit mortal un adolescent de 18 ani, într-un club din Murfatlar. Tânărul, care ar fi primit un pumn puternic în cap, a murit din cauza leziunilor la cap.

A fost arestat criminalul din Murfatlar

Întreg scandalul pornise după ce victima o jignise și îmbrâncise pe iubita agresorului. Criminalul e acum acuzat de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

ADVERTISEMENT

”La data de 13 noiembrie 2022, în jurul orelor 03.00, într-un club din oraşul Murfatlar, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce victima o îmbrâncise şi jignise pe concubina sa în apropierea uşii localului public, în mod surprinzător inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona capului pe victima N.D, în vârstă de 18 de ani.

Astfel, acesta i-a provocat leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în câteva minute, prin hemoragie subarahnoidiană”, este precizat în comunicat, conform Ziare.com.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, însă medicii l-au resuscitat fără succes pe tânărul lovit în cap.

Dacă agresorul are 21 de ani, victima sa are doar 18 ani. Originar din localitatea Siminoc, tânărul ucis era cunoscut în localitate drept Bebe, sau Bebe Briliantu’.

ADVERTISEMENT

“În cursul nopții am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un pacient căzut pe o stradă în localitatea Murfatlar.

La locul solicitării s-a deplasat un echipa SAJ care a găsit un pacient comatos. A fost preluat de echipajul nostru, i s-a acordat primul ajutor, s-a solicitat un echipaj cu medic.

ADVERTISEMENT

Înainte de a ajunge echipajul SMURD cu medic, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Cele două echipaje au efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate pacientul a fost declarat decedat”, a declarat medicul Claudia Tatarici.

Lovitura încasată de Bebe a fost atât de puternică, încât a provocat o hemoragie craniană care i-a fost fatală tânărului de 18 ani în doar câteva minute, potrivit medicilor.

ADVERTISEMENT
Tags: