News

Mărturia cutremurătoare a bărbatului agresat de interlopii protejați de polițiști: ”M-au lovit cu un par până mi-au rupt piciorul”

Bărbatul din Caraș-Severin care a fost agresat de interlopii protejați de polițiști face mărturii cutremurătoare despre momentele grele trăite.
05.11.2022 | 18:43
Marturia cutremuratoare a barbatului agresat de interlopii protejati de politisti Mau lovit cu un par pana miau rupt piciorul
Bărbatul din Caraș-Severin sechestrat și bătut de interlopi descrie momentele trăite. Sursa foto: colaj Fanatik / captură Antena3.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a 4 inculpați acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, tentativă de omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu și fals intelectual.

Bărbatul din Caraș-Severin sechestrat și bătut de interlopi descrie momentele trăite: ”M-au lovit cu un par până mi-au rupt piciorul”

Suspecți în acest caz sunt trei agresori ai bărbatului, la care se adaugă persoana care i-a ajutat să fugă, precum și trei polițiști care au încercat să evite punerea lor sub acuzare pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

Între timp, sâmbătă, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unuia dintre polițiști și punerea sub control judiciar a celorlalți doi. Agresiunea ar fi avut loc în luna ianuarie a acestui an.

Victima, Puiu Holic, un bărbat de 55 de ani din Moldova Nouă, descrie clipele cumplite pe care le-a trăit. El spune că a fost sechestrat și bătut cu bestialitate.

ADVERTISEMENT

Indivizii acuzați i-au rupt un picior, după care l-ar fi aruncat în Dunăre, în locul în care se înecase cu mulți ani în urmă tatăl unuia dintre agresori.

”M-a strigat, mi-a dat un pumn, m-a băgat în portbagaj, dar nu a putut să-l închidă că am dat din picioare.

ADVERTISEMENT

Mi-au dat cu un par până mi-au rupt piciorul, a închis portbagajul şi au plecat”, povestește victima, conform Antena 3.

Apoi, agresorii au plecat cu mașina, fără ca Puiu Holic să știe în ce loc vor ajunge. Bărbatul agresat mărturisește că, deși era în portbagaj, a reușit să sune la 112. El nu a putut oferi detalii despre locul în care este dus.

ADVERTISEMENT

”Din portbagaj am sunat la 112. Am ajuns la pescari, pumni, picioare, m-au aruncat în apă, iar pumni, picioare, iar în apă şi m-au lăsat la piaţa de animale”, mai spune Puiu Holic.

DIICOT, percheziții ample în acest caz

În acest caz, procurorii DIICOT au efectuat 8 percheziții domiciliare în județul Caraș – Severin, în urma cărora au fost ridicate mai multe sisteme informatice și alte mijloace de probă necesare soluționării cauzei.

Nu mai puțin de 7 persoane, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi implicate în activitatea infracțională, au fost audiate, se arată într-un comunicat.

”În vederea atingerii scopului grupului infracțional organizat, cei trei inculpați care au constituit grupul infracțional organizat, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2022, au abordat, supravegheat și urmărit o persoană vătămată, pe care au atacat-o după ce aceasta a ajuns în dreptul imobilului în care locuiește, lovind-o în mod repetat, cu pumnii, picioarele și o bâtă de baseball și introducând-o împotriva voinței acesteia în portbagajul unui autoturism.

Inculpații au transportat persoana vătămată pe marginea fluviului Dunărea unde, unul dintre aceștia a încercat să o înece, ținând-o cu forța cu capul în apă”, spun procurorii în referat.

ADVERTISEMENT
Tags: