Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Informații de ultimă oră despre situația lui Alexi Pitu la Bordeaux: „Promovarea este mult mai importantă pentru ei!”. Video Exclusiv

Impresarul Victor Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre modul în care s-a acomodat Alexi Pitu la rigorile unei formații cu tradiție în Hexagon.
24.02.2023 | 14:24
Informatii de ultima ora despre situatia lui Alexi Pitu la Bordeaux Promovarea este mult mai importanta pentru ei Video Exclusiv
Impresarul Victor Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre modul în care s-a acomodat Alexi Pitu la rigorile unei formații cu tradiție în Hexagon. Sursă foto: girondins4ever.com
ADVERTISEMENT

Alexi Pitu a făcut în această iarnă pasul către fotbalul european, la Girondins de Bordeaux, pentru o sumă de transfer de aproximativ două milioane de euro. Un transfer care a fost dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, de Giovanni Becali.

Victor Becali dezvăluie obiectivele lui Girondins de Bordeaux în privința lui Alexi Pitu

De la transferul său în Franța, Alexi Pitu a bifat trei apariții. De fiecare dată, pentru ultimele minute ale partidelor. În timp ce în alte două jocuri a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

Impresarul Victor Becali spune însă că nu este vorba despre faptul că jucătorul nu a convins. El a explicat în ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că fostul jucător al Farului reprezintă pentru francezi un pariu pentru viitor. Și că antrenorul echipei îi permite astfel să se acomodeze la nivelul de joc din Hexagon, dar pune pe primul plan obiectivul formației, promovarea.

”Ei nu l-au luat să promoveze cu el. Ei l-au luat să-l crească. Echipa aceasta luptă pentru promovare. Interesul, și al lui Pitu, și al lor, este să promoveze.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă joacă, lui îi trebuie o perioadă de acomodare. Trebuie să se obișnuiască în campionatul Franței. Acolo, chiar și liga a doua este o întrecere destul de puternică.

Să nu o numesc foarte grea, căci lumea poate spune că-i caut scuze jucătorului. Nu ați văzut ce jucători au, ce fizic impresionant, cât sunt de puternici. Mai ales cei de culoare, sunt așa, te sperii de ei, de fizicul lor.

ADVERTISEMENT

S-a adaptat bine. Și antrenorul este mulțumit de el. Chiar dacă l-a băgat în ultimele minute, în funcție de rezultat. Pentru că promovarea este mult mai importantă pentru ei.

El are timp să joace. Nu l-au luat pentru șase luni”, a dezvăluit Victor Becali pentru FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Declarația impresarului este sinonimă cu cea făcută de antrenorul lui Bordeaux, David Guion, la prezentarea jucătorului. Îi place jocul combinativ, să paseze și să atace spațiile închise. 

Faptul că ni se alătură demonstrează că Girondinii sunt respectați și pot dezvolta jucători tineri”, spunea atunci Guion.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT