Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce poreclă i-a dat Elias Charalambous și cum l-a cunoscut pe antrenorul lui FCSB: “Așa îmi spune când ne vedem”

Mihai Stoichiță a vorbit despre antrenorul celor de la FCSB și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Elias Charalambous și ce poreclă i-a pus cipriotul oficialului FRF.
01.05.2024 | 13:20
Mihai Stoichita a dezvaluit ce porecla ia dat Elias Charalambous si cum la cunoscut pe antrenorul lui FCSB Asa imi spune cand ne vedem
Mihai Stoichiță, despre Elias Charalambous. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a avut un rol important în realizarea obiectivului formației lui Gigi Becali din acest sezon. Cipriotul a pus cu adevărat umărul la treabă și i-a ajutat pe “roș-albaștri” să devină campioni. Despre antrenorul de la FCSB a vorbit și Mihai Stoichiță care a făcut câteva dezvăluiri interesante.

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce poreclă i-a dat Elias Charalambous și cum l-a cunoscut pe antrenorul lui FCSB: “Așa îmi spune când ne vedem”

Mihai Stoichiță a povestit cum s-a întâlnit cu antrenorul de la FCSB. Oficialul FRF a susținut că Elias Charalambous i-a oferit și o poreclă de pe vremea când Stoichiță antrena în Cipru și care are legătură cu sistemul de joc folosit de fostul tehnician.

ADVERTISEMENT

Pe lângă caracterizarea pozitivă pe care i-a făcut-o directorul tehnic de la FRF lui Charalambous, acesta a confirmat și ceea ce a spus Răzvan Burleanu despre antrenorul lui FCSB. Stoichiță mărturisește că, într-adevăr, cipriotul este printre puținii tehnicieni din România care merge la meciurile echipelor naționale de juniori.

“Charalambous e un băiat foarte educat. Eu îl știu din Cipru, când juca acolo și când am stat eu 4 ani pe acolo. A fost un jucător excepțional la nivelul Ciprului. Pentru Cipru a fost unul dintre cei mai buni jucători.

ADVERTISEMENT

Are și un caracter frumos. De când a venit FCSB am vorbit de mai multe ori cu el. El îmi zice mie ‘Mister 3-4-3’. Când m-am dus în Cipru eu am implementat acest sistem și a fost o noutate pentru ei.

Aseară am stat de vorbă cu un prieten de-al lui din Cipru, un agent care a venit special pentru acest meci. Un foarte bun prieten de-al lui Elias. Și acolo m-am întâlnit cu el. Vine cu Pintilii la toate meciurile de la naționalele de juniori”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri din culise despre rolul lui Mihai Pintilii la FCSB și relația cu antrenorul principal

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii este cuplul de antrenori care a readus fericirea la FCSB după 9 ani. Florin Gardoş a făcut dezvăluiri despre relaţia de prietenie dintre cei doi.

“Am discutat mult de Pinti cu jucători, înainte să vină Elias Charalambous. Dacă un jucător nu evolua, mergea şi îi spunea asumat: ‘Asta s-a întâmplat, asta a decis patronul. Tu antrenează-te, că rândul tău va veni. Nu poţi sta bosumflat să strici atmosfera la echipă’.

ADVERTISEMENT

În comparaţie cu alţi antrenori care spuneau: ‘E decizia mea, aşa am vrut eu să jucăm’. Contează foarte mult, fotbalistul nu e fraier. Simţi când se întâmplă lucrurile astea.

Să ştiţi că şi relaţia dintre cei doi, dintre Pintilii şi Charalambous este foarte bună. Chiar discutam, a fost turneul de tenis, Ţiriac Open. Voia să vină într-o zi, Pintilii cu Elias Charalambous”, a spus Gardoş la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță, despre Elias Charalambous

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților