Life

„Îngerii lui Tate”, Luana Radu și Georgiana Naghel, arestate în dosarul fraților Andrew și Tristan! Foto

Cine sunt femeile din spatele lui Andrew Tate. „Îngerii” Luana Radu și Georgiana Naghel au fost arestate odată cu frații milionari.
02.01.2023 | 12:01
Cine sunt femeile numite „Îngerii lui Tate”. Foto: Instagram/ Inquam/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Luana Radu și Georgiana Naghel au fost supranumite „Îngerii lui Tate”, dar au rămas fără aripi odată cu arestarea fraților milionari. Cele două femei au fost acuzate în același dosar cu Andrew și Tristan.

Cine sunt „Îngerii lui Tate”, femeile care îi ajutau pe Andrew și Tristan

Frații Tate au fost arestați pe 29 decembrie, dar nu au rămas după gratii doar 24 de ore, pedeapsa fiind prelungită la 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Acuzați că au constituit un grup infracțional cu alte două persoane și că racolau tinere prin metoda lover boy, pe care mai apoi le țineau în diferite locuințe din Ilfov, obligându-le să creeze conținut pentru adulți pe care îl vindeau pe anumite platforme, dar și de viol, Andrew și Tristan au petrecut Revelionul în închisoare.

Cei doi milionari ar fi fost ajutați de două femei. Supranumite „Îngerii lui Tate”, Luana Radu și Georgiana Naghel au fost reținute în același dosar.

ADVERTISEMENT

Luana Radu este o fostă polițistă în vârstă de 32 de ani. Ea a fost angajata unei secții de Poliție din Capitală, dar în urmă cu 8 ani și-a dat demisia pentru a urma o carieră în domeniul videochatului.

În industrie, ea este cunoscută sub numele de Ellie Dely și după ce l-a cunoscut pe Tate a devenit asistenta sa și l-a ajutat să-și gestioneze afacerile online, a căror valoare se ridică la aproximativ 100 de milioane de lire sterline, scrie Adevărul.ro. 

ADVERTISEMENT

Georgiana Naghel, în schimb, este de meserie model. Tânăra are 28 de ani și cetățenie americană, iar cei care o cunosc o descriu ca fiind femeie de afaceri și influencer.

S-a născut la București și a copilărit în cartierul Tuhari, iar pe Tate l-ar fi cunoscut în cadrul unui anturaj comun, la puțin timp după ce milionarul s-a mutat în România, acum 5 ani.

ADVERTISEMENT

De un an, ei ar forma un cuplu, fiind adesea văzuți unul în compania celuilalt în barurile și cluburile de fițe din Capitală.

Luana și Georgiana, împart aceeași celulă

Autoritățile române au dezvăluit că atât ea, cât și Luana Radu ar fi ajutat la „constrângerea” a cel puțin șase femei, iar ulterior le-au ținut pe acestea într-un fel de arest la domiciliu „ ca niște prizoniere”.

Pe lângă faptul că amândouă publică pe rețelele sociale imagini din vacanțe exotice, Luana Radu și Georgiana Nagel au acum încă un lucru în comun, împart aceeași celulă.

„Aceste două femei sunt îngerii lui Tate. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc pentru că se asigurau că femeile sechestrate făceau ceea ce li se spunea.

Frații Tate au avut beneficii financiare de pe urma acestor infracțiuni și la fel și aceste două femei. Ele duc o viață fantastică, care nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a declarat o sursă din cadrul poliției pentru publicația MailOnline.

ADVERTISEMENT
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie