Sport

Îngrijorare la Hermannstadt înaintea restanței cu FCSB: „Multe echipe îi dau târcoale lui Măldărășanu”

Anunț de ultimă oră înainte de Hermannastadt - FCSB. Ce șanse sunt ca Marius Măldărășanu să plece de la Sibiu. Reacție oficială.
21.09.2023 | 11:52
Ingrijorare la Hermannstadt inaintea restantei cu FCSB Multe echipe ii dau tarcoale lui Maldarasanu
Marius Măldărășanu are 2 ani și aproape 3 lun pe banca lui Hermannstadt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă FCSB are o revenire importantă pentru meciul cu Hermannstadt, ardelenii se tem că Marius Măldărașanu ar putea părăsi echipa, după ce a fost ofertat de mai multe echipe.

Marius Măldărașanu, greu de ținut la Hermannstadt: „A demonstrat că e antrenor bun”

Dani Coman a vorbit pentru FANATIK înainte de restanța din etapa a 5-a, Hermannstadt – FCSB. Ardelenii speră să obțină maximum din următoarele două meciuri: „Îmi doream mai multe puncte, dar nu disperăm. Avem meciul cu FCSB, apoi cu Petrolul și eu îmi doresc să le câștigăm pe ambele”.

ADVERTISEMENT

Mobilizarea este mare la Sibiu și toată lumea e concentrată la maximum: „Am avut o ședință cu jucătorii și a venit și unul din patronii echipei, a discutat cu ei”.

Sibienii au 12 puncte și sunt pe locul 6, iar Dani Coman e convins că o parte importantă din merite le are antrenorul echipei: „Nu cred că mai vine și nu mai pleacă nimeni. Cred că avem un lot numeric și valoric bun. Avem un antrenor foarte bun. Măldă știe să vorbească cu ei și să îi antreneze foarte bine”.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu continuă la Hermannstadt? „E normal să aibă discuții și oferte”

Ultima echipă care l-a dorit pe Marius Măldărășanu a fost FC U Craiova 1948, așa cum FANATIK a dezvăluit și unde putea să facă echipă chiar cu Dani Coman: „E normal să îi dea târcoale multe echipe, pentru că a demonstrat că e antrenor bun și e normal să aibă discuții și oferte”.

Marius Măldărășanu este al doilea cel mai longeviv antrenor din SuperLiga după Gică Hagi, patron-antrenor la Farul. Fostul rapidist și-a prelungit contractul până în vara lui 2025 și a refuzat naționala U21:

ADVERTISEMENT

„E un lucru pozitiv această longevitate. Nu exista un secret, din punctul meu de vedere, dar cred că răspunsul cel mai potrivit îl au patronii”, spunea tehnicianul care a ajuns la 84 de meciuri pe banca lui Hermannstadt.

Hermannstadt poate urca pe locul 4 în SuperLiga

Cu o victorie împotriva liderului FCSB, Hermannstadt poate ajunge la 15 puncte și să urce până pe locul patru în SuperLiga, la egalitate de puncte cu Rapid.

ADVERTISEMENT

După partida cu FCSB, Hermannstadt va juca în deplasare cu Petrolul Ploiești, duminică, 24 septembrie, de la ora 18:15. Pentru Dani Coman și Marius Măldărășanu urmează apoi un meci special în Giulești cu Rapid.

ADVERTISEMENT