Sport

Mihai Morar, opinie tranșantă în disputa FCSB – CSA Steaua: “Dacă FCSB nu e Steaua, Steaua nu mai există!”

Mihai Morar a discutat despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua. Cunoscutul om de televiziune și radio a oferit o opinie tranșantă în războiul celor două tabere.
01.05.2024 | 16:25
Mihai Morar opinie transanta in disputa FCSB  CSA Steaua Daca FCSB nu e Steaua Steaua nu mai exista
Mihai Morar, despre FCSB și CSA Steaua. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Morar a fost tranșant în discuția despre FCSB – CSA Steaua. Gazda podcastului Fain și Simplu a discutat pe larg despre războiul dintre Gigi Becali și Florin Talpan, dar și despre suporterii celor două tabere.

Mihai Morar, opinie tranșantă în disputa FCSB – CSA Steaua: “Dacă FCSB nu e Steaua, Steaua nu mai există!”

Ipoteza lui Mihai Morar despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua este că: “Dacă FCSB nu e Steaua, înseamnă că Steaua nu mai există”. În cadrul unui interviu, cunoscutul om de televiziune și radio din România a oferit și un exemplu pentru situația celor două echipe de fotbal.

ADVERTISEMENT

“Dacă eu mă duc și cumpăr marca Tele7ABC și îmi lansez o televiziune, înseamnă că eu continui tradiția televiziunii și continui ce au început ei acum 30 de ani? Nu are nicio legătură, pentru că iei o marcă și faci o echipă.

Dar echipa asta nu s-a desființat niciodată, nu a avut sincope în care au retrogradat, au promovat sau s-a schimbat proprietarul. A fost o continuitate. Acesta este meritul lui Gigi Becali”, a declarat Mihai Morar pe canalul de YouTube al celor de la Prosport.

ADVERTISEMENT

“Haideți să ne bucurăm de momentul acesta”

Mihai Morar susține că fotbalul românesc ar trebui să se uite cu ochi buni la FCSB și Gigi Becali. Deoarece este posibil ca peste 10 ani, când patronul campioanei o să iasă din fotbal, clubul să nu mai fie la fel. Gazda podcastului Fain și Simplu susține și faptul că suporterii CSA Steaua au fost păcăliți și abandonați.

“Mi-a plăcut cum a zis acum după ce a luat campionatul când a fost întrebat de bugete și a zis că nu se uită la bani și că nu face bugete. Are 70 de ani acum.

ADVERTISEMENT

În 10 ani, probabil, el nu va mai fi activ la echipă, nu știu dacă fetele lui își doresc continuitate. Deci, haideți să ne bucurăm de momentul acesta. Un fond de investiții arab sau chinez nu va veni în România să preia clubul.

Mie mi se pare că suporterii CSA joacă într-un fel de trădați în dragoste. Mi se pare că au fost înșelați la drumul mare de niște ministeri, generali, talpani. Acum 2-3 ani existau niște speranțe incredibile.

ADVERTISEMENT

Erau meciuri în care stadionul se umplea, cum era la Steaua – Dinamo. Totul era cu speranța că echipa asta va promova în prima ligă. Mi se pare că dezastrul și trădarea au venit în momentul în care au așteptat un sezon, două sezoane.

Ăsta e un sezon în care CSA nici nu a mai contat în Liga a 2-a. Oamenii sunt dezamăgiți, trădați și sunt într-o depresie și ar trebui tratați cu blândețe. Nu poți să te superi pe un suporter de-al lor, chiar dacă vin doar câte o mie și restul scaunelor sunt goale. Ca suporter al CSA ești într-o depresie în care toată lumea te-a abandonat”, a spus Morar, pentru sursa citată.

“Stadionul Steaua trebuie să producă bani”

Gigi Mustață a anunțat faptul că FCSB ar urma să joace duelurile din vară pe Stadionul Steaua, iar acest lucru este deja stabilit. Mihai Morar susține că nu ar trebui să existe un conflict pe această temă între CSA Steaua și FCSB, deoarece arena din Ghencea trebuie să producă bani, având în vedere costurile mari de întreținere.

“E campioana României. Unde ar trebui să joace, dacă Arena Națională este ocupată? Stadionul Steaua are costuri de operare de peste 100.000 de euro pe lună. Ăla nu trebuie să producă?

A fost un stadion construit din banii de la stat și trebuie manageriat astfel în cât să iasă pe profit. Nu contează că joacă FCSB sau alte echipe acolo. Banul trebuie să iasă”, a mai spus cunoscutul om de televiziune și radio.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor