News

Înmormântare Emi Pian. Ce se întâmplă la funeraliile liderului Duduienilor. Decizia de ultim moment a familiei / UPDATE

09.08.2020 | 10:20
Inmormantare Emi Pian Ce se intampla la funeraliile liderului Duduienilor Decizia de ultim moment a familiei  UPDATE
ADVERTISEMENT

Înmormântarea lui Emi Pian are loc în cursul zilei de duminică, slujba de pomenire fiind stabilită pentru ora 13:00, dar se pare că familia a decalat ora. Momentan nu se știe motivul pentru care rudele interlopului au luat această decizie neașteptată.

UPDATE, ora 10.20: Se pare că familia interlopului a luat decizia de a face funeraliile la primele ore ale zilei pentru “a fenta” jurnaliştii şi pentru a evita formarea unei aglomeraţii mult mai mari decât prevede legea.

ADVERTISEMENT

Slujba de înmormântare a fost una scurtă, iar sicriul a fost dus la cimitirul Tudor Vladimirescu.

Mașina mortuară a ieșit în urmă cu puțin timp pe poarta casei liderului clanului Duduianu și a ajuns la Biserica Sfânta Paraschva din sectorul 6, notează antena3.ro.

Familia și peste 1.000 de persoane iau parte în aceste momente la slujba de la Biserică. Ulterior cortegiul funerar se va îndrepta spre cimitirul Tudor Vladimirescu unde interlopul urmează să fie înmormântat.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea interlopului Emi Pian. Familia a decalat slujba de la Biserică

Mașina cu sicriul lui Florin Mototolea va fi însoțită de echipă de jandarmi, oamenii legii preconizând că numărul participanților va crește și mai mult.

Rudele lui Emi Pian au cerut oamenilor să poarte mască de protecție pentru a evita infectarea și răspândirea noului tip de coronavirus. În plus, oamenii nu trebuie să formeze grupuri mari, date fiind măsurile de protecție impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

Emi Pian, condus pe ultimul drum de sute de oameni

Sâmbătă, 8 august, se știa că Emi Pian va fi condus pe ultimul drum în jurul prânzului, dar iată că rudele acestuia au declarat slujba de înmormântare cel mai probabil pentru că dimineața este mai răcoare sau poate din cauza numărului mare de participanți.

Din cauza pandemiei, Guvernul condus de Ludovic Orban a stabilit ca în perioada stării de alertă să nu participe mai mult de 8 persoane la o înmormântare. Acesta ar putea fi un alt motiv pentru care rudele interlopului ucis în noaptea de 3 spre 4 august să decaleze ora.

ADVERTISEMENT

Cert este că, bărbatul în vârstă de 39 de ani urmează să fie îngropat în următoarele ore în cimitirul Tudor Vladimirescu, acolo unde familia a cumpărat săptămâna aceasta un loc de veci.

Interlopul, ucis cu sânge rece de un rival din clanul Rinu

Emi Pian a fost înjunghiat cu un briceag de un membru al unui clan rival, interopul fiind ucis din cauza unei partide de barbut. Temutul interlop din Giulești a fost înjunghiat în zona femurală, lovitură care i-a fost fatală în cele din urmă, decesul având loc la spital.

Surse din interiorul anchetei spun că întregul scandal a pornit de la un joc de barbut, criminalul fiind un tânăr de 27 de ani din clanul Rinu, clan care până nu demult era prieten cu Duduianu.

 

 

ADVERTISEMENT