News

Viorica de la Clejani, observație în cazul funeraliilor lui Emi Pian. Ce spune artista

08.08.2020 | 14:48
Viorica de la Clejani observatie in cazul funeraliilor lui Emi Pian Ce spune artista
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani nu a mers la căpătâiul liderului clanului Duduianu, Emi Pian, dar a urmărit funeraliile de la televizior. Un detaliu i-a atras atenția cântăreței de muzică de petrecere, artista lăsând un mesaj controversat pe una dintre paginile sale de socializare.

Având în vedere că la priveghiul interlopului din Giulești au luat parte sute de persoane și exista riscul mare de infectare cu noul tip de coronavirus, cântăreața a atras atenția asupra unui lucru important, pe care poate unii nu l-au observat.

ADVERTISEMENT

Artista s-a întrebat care este motivul pentru care reporterii și oamenii de la priveghi nu poartă mască de protecție, fiind vorba de un loc aglomerat. Mesajul ei a fost imediat comentat de numeroase persoane care nu cred în existența virusului.

Viorica de la Clejani, detaliu pe care l-a observat la priveghiul lui Emi Pian

„De ce doamna reporter Laura, de la «telembiziunea»…, dumneavoastră, nu purtați mască?! Ținând cont că vă aflați într-un loc super-aglomerat, unde sunt sute de persoane, iar riscul de a intra în contact cu virusul este foarte ridicat…

ADVERTISEMENT

Ne spuneți și nouă?”, a fost întrebarea indirectă pe care artista i-a adresat-o reporterei aflată la fața locului, informează wowbiz.ro.

Reporterul care nu poartă mască de protecție la priveghiul lui Emi Pian
Reporterul care nu poartă mască de protecție la priveghiul lui Emi Pian. Sursa foto: wowbiz.ro

La scurt timp după ce postarea a apărut în mediul online, mama Margheritei de la Clejani a fost asaltată de comentarii din partea celor care nu cred în noul tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a realizat la un moment dat că mesajul ei nu a fost primit cum trebuie, mulți neînțelegând ce voia să spună în primă fază.

Artista a venit cu o completare prin care spune că lumea încă nu conștientizează cât de periculos este virusul, motiv pentru care omenirea va avea foarte mult de suferit și asta cel mai probabil, pe termen lung.

ADVERTISEMENT

„Ăștia… Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre. Nu știu dacă mulți conștientizați… că o să fie vai de toată omenirea”, a mai scris artista, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT