Life

Inna, răsfățată de Deliric cu bijuterii de zeci de mii de euro! Cât valorează noile ”achiziții”

Inna a primit un inel destul de valoros de la partenerul ei, Deliric! Viitorul soț i-a oferit un cadou de zeci de mii de euro!
06.03.2023 | 14:00
Inna rasfatata de Deliric cu bijuterii de zeci de mii de euro Cat valoreaza noile achizitii
Inna a primit un inel extrem de valoros de la Deliric. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Inna e răsfățată cu zeci de mii de euro de logodnicul ei, celebrul rapper Deliric! Vedeta s-a afișat pe Instagram cu inelul destul de scump pe care l-a primit de la partenerul ei, iar FANATIK a aflat cât a dat băiatul ca s-o facă fericită pe artistă!

Inna, inel de zeci de mii de euro de la Deliric!

Cântăreața cu un succes răsunător în țară și peste hotare a ținut să le împărtășească fanilor bucuria pe care i-a făcut-o Deliric, Răzvan Eremia pe numele din buletin.

ADVERTISEMENT

Vedeta ar putea deveni în viitor doamna Eremia, însă până atunci mai e ceva timp, căci niciunul nu a vorbit concret despre o nuntă. Până la căsătorie, Inna primește tot felul de cadouri de la iubitul ei. Cel mai recent inel, semnat Cartier, costă enorm!

FANATIK a aflat ce sumă poartă artista pe un singur deget, semn că Deliric o apreciază foarte mult pe logodnica sa. Prețul unui inel Cartier fără alte pietre prețioase aplicate costă, cum este cel purtat de vedetă, costă undeva la 1.800 de euro. Cu tot cu piatra prețioasă atașată la inelul de logodnă, așezat ”strategic” lângă inelul Cartier, valoarea bijuteriilor ajunge la vreo 20.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Pozele postate de cântăreață, apreciate de fani

Mai exact, cadourile cu care Inna se mândrește costă aproape 100.000 de lei! Fotografiile pe care Inna le-a urcat pe Instagram au strâns peste 40.000 de aprecieri. Fanii au felicitat-o pentru inelele primite.

Vedeta a ținut să mulțumească, în felul ei, scriind următoarele: „Găsiți pe cineva care are o piatră mai mare ca a mea și etichetați-l”. La asta a avut ceva de zis și Deliric: „Nu e vorba despre mărimea pietrei, ci despre cum e scoasă în lumină”.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele care au reacționat la bijuteria primită de la Deliric s-au numărat și câteva vedete care o urmăresc pe Inna pe Instagram precum Andreea Esca și Corina Bud.

Inna trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire, artista spunând în câteva ocazii că Deliric este omul lângă care se simte cel mai bine, pe care îl vede tatăl viitorilor ei copii. Întrebată concret dacă s-a gândit să se căsătorească, vedeta a zis că pentru ea nu este atât de importantă nunta. Cel puțin nu acum.

ADVERTISEMENT
inna
Așa arată inelul de aproximativ 20.000 de euro primit de Inna de la logodnicul ei. Foto: Instagram

Inna și Deliric vor să devină părinți. Cât despre nuntă… încă nu au vorbit serios

„Nu am discutat încă nimic despre nuntă, să stabilim data sau să organizăm ceva în direcția aceasta. Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine. Să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună”, a spus Inna pentru revista Viva!.

Când a venit vorba despre copii, frumoasa artistă a spus că nu exclude ideea de a fi mamă, iar Deliric ar fi un tată potrivit: „Bineînțeles că îl văd tatăl copiilor mei. Da, ne dorim să devenim părinți”.

Inna și Deliric sunt de cel puțin doi ani împreună. Primele zvonuri despre relația celor doi au apărut în anul 2020. Apoi, de-a lungul ultimilor doi ani, cei doi și-au oficializat relația, afișându-se tot mai des împreună.

„Suntem amândoi artiști. Împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun.

De exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim. De fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a mărturisit Inna despre povestea ei de iubire, pentru Unica.

 

ADVERTISEMENT