Life

Insula pe care oamenii sunt plătiți să locuiască. Cazarea este inclusă

O insulă mică situată în nordul Marii Britanii plătește oamenii pentru a se muta acolo. Toate cheltuielile vor fi incluse.
08.03.2023 | 09:30
Insula pe care oamenii sunt platiti sa locuiasca Cazarea este inclusa
Oamenii sunt plătiți pentru a se muta pe Insula Rona. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O insulă micuță din largul coastei Marii Britanii plătește oamenii pentru a se muta acolo, iar cheltuielile de cazare sunt, de asemenea, asigurate. Scopul este ca populația, formată din doar două persoane, să se dubleze.

Insula minusculă din Marea Britanie care plătește ca oamenii să o locuiască

Insula Rona se află în Inner Hebrides, amplasată între Skye și Coasta de Vest a Scoției. Din cauza poziției sale, aici se ajunge doar cu o barcă privată care circulă înspre și dinspre insulă, ceea ce face ca accesul să fie dificil.

ADVERTISEMENT

În prezent, populația insulei este de doar două persoane, însă dorința este ca aceasta să se dubleze, iar metoda prin care acest lucru să se întâmple este angajarea a doi oameni. Insula caută lucrători comerciali care să preia o serie din responsabilitățile managerului insulei.

„Solicitanții aleși vor vor putea îndeplini o varietate de roluri, inclusiv întreținerea și administrarea proprietăților și proprietăților, menaj, logistică și asistență cu gestionarea căprioarelor”, se arată într-un anunț publicat de Insula Rona pe un site de specialitate, conform thesun.uk. 

ADVERTISEMENT

Alte sarcini includ întreținerea pieselor de echipament greu, inclusiv bărci, excavatoare, mașini și mai multe proprietăți, astfel că cei care aplică trebuie să fie dispuși să învețe despre toate acestea.

Persoanele alese să se mute pe insulă trebuie să îndeplinească mai multe condiții

Totuși, persoanele care vor fi alese pentru a se muta pe Insula Rona trebuie să posede și alte calități, de pildă, să fie de încredere, entuziaste, să facă față stresului și să aibă simțul umorului.  În plus, trebuie să înțeleagă faptul că vor locui perioade lungi acolo.

ADVERTISEMENT

De menționat este că Rona se află în afara rețelei electrice, dar dispune de mai multe panouri solare și generatoare, iar în timpul liber angajații vor putea să admire delfinii și cele 180 de căprioare care trăiesc pe insulă.

„Căutăm un lucrător în domeniul imobiliar și un partener entuziast care să se arunce cu adevărat în viața noastră pe insulă și în munca în aer liber. Cineva la fel ca insula în sine – autosuficient, rezistent. Insula este casa și locuința noastră și știm că candidatul potrivit se va îndrăgosti de ea așa cum am făcut noi”, a declarat managerul insulei de la Ardochy & Rona Estate, Bill Cowie.

ADVERTISEMENT

Postul este plătit, însă nu este precizat cu ce sumă, și de asemenea este inclus și costul cazării, iar cei care vor să aplice trebuie doar să trimită CV-ul în scris la adresa de e-mail afișată pe site-ul de angajări. 

ADVERTISEMENT