Life

Întâlnire tensionată între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cântăreața, acuzație incredibilă pentru (încă) soțul ei, după ce i-a trimis flori

Întâlnire plină de tensiune între Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, în procesul legat de custodia comună a fiicelor!
27.04.2024 | 15:12
Intalnire tensionata intre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu Cantareata acuzatie incredibila pentru inca sotul ei dupa ce ia trimis flori
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, întâlnire de gradul zero. Foto: Capturi Antena Stars. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

O întâlnire extrem de tensionată a avut loc între Alina Sorescu și încă soțul ei, Alexandru Ciucu, de curând. Cei doi au dat nas în nas la Judecătoria Buftea, unde s-au prezentat pentru a stabili cum își împart timpul cu fetele lor, Carolina și Raisa. Micuțele au 7 și 9 ani.

Întâlnire tensionată între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la tribunal

După 12 ani de căsătorie, Alina Sorescu și creatorul de modă Alexandru Ciucu se plimbă pe la tribunal. Relația lor s-a terminat așa cum, probabil, niciunul dintre ei nu și-ar fi imaginat vreodată.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a apărut extrem de elegantă la recenta înfățișare în fața judecătorilor, într-un costum bleumarin. Vedeta a fost ceva mai comunicativă cu presa. A reiterat o acuzație surprinzătoare la adresa lui Ciucu, asta deși fashionistul a încercat un gest de apropiere față de mămica fetelor sale.

Cu toate că i-a trimis recent flori Alinei, atunci când se văd, Alexandru nici măcar nu se sinchisește să o salute, cel puțin asta susține cântăreața. Înainte de a intra în sala de judecată, Alina Sorescu, încă soția pe hârtie a lui Alexandru Ciucu, a făcut câteva declarații despre situația pe care o traversează.

ADVERTISEMENT

Creatorul de costume a preferat să tacă și să nu ofere niciun răspuns cu privire la telenovela care ține prima pagină a publicațiilor mondene de la noi. A ignorat cu desăvârșire presa, destul de îngândurat. Din imaginile difuzate de Antena Stars, se vede de la o poștă tensiunea care există între cei doi.

Creatorul de modă îi trimite flori cântăreței, dar n-o salută

„Din păcate, da (n. red.: lucrurile s-au terminat destul de rău după 12 ani de căsnicie). Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează. (…)”, a declarat Alina Sorescu pentru emisiunea Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă e adevărat că Alexandru Ciucu nici măcar nu o salută, vedeta a confirmat: „Da, asta a fost una dintre declarațiile mele. Așa se întâmpla”.

Cât despre programul de Paște, Alina a ținut să precizeze: „De Paști, este în vigoare programul dat de ordonanța pe care funcționăm până în prezent, adică vacanțele la jumătate. Asta e o decizie care se dă de obicei în astfel de situații”.

ADVERTISEMENT