Life

Nu a putut uita chipul bebelușului pe care l-a scos din incendiu. Ce s-a întâmplat la 17 ani după salvarea miraculoasă

20.05.2020 | 11:38
Nu a putut uita chipul bebelusului pe care la scos din incendiu Ce sa intamplat la 17 ani dupa salvarea miraculoasa
ADVERTISEMENT

Un pompier cu suflet mare pe nume Mikes Hughes salvează zi de zi oameni și animale din incendii. A văzut moartea cu ochii de atâtea ori încât s-a obișnuit deja.

La 17 ani după ce a salvat o fetiță dintr-un incendiu, a reîntâlnit-o

A căpătat reflexe și știe ce are de făcut într-o situație dificilă, mai ales când vede foc sau apă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, chipul unui bebeluș pe care l-a salvat dintr-un incendiu de proporții în urmă cu 17 ani i-a rămas întipărit în minte și l-a însoțit în tot acest timp în misiunile sale.

Întrucât a fost curios ce s-a ales de copila pe care a salvat-o, pompierul s-a pus pe investigat și a găsit-o la o simplă căutare pe Facebook. Danielle Davison e deja o domnișoară și habar nu avea că trăiește datorită lui Mike.

ADVERTISEMENT

Pompierul Mike, aplaudat de colegii Daniellei

„Când am ajuns la locul incendiului, cea mai mare parte din casă era distrusă de flăcări. Am găsit-o pe Danielle strânsă ghem în pătuţul ei”, îşi aminteşte Mike, conform komonews.com.

Pompierul a contactat-o apoi pe Danielle, după ce i-a văzut numele pe Facebook, și i-a scris următoarele: „Cu mult timp în urmă, te-am scos din flăcările care ţi-au mistuit casa. Erai doar un bebeluş atunci”.

ADVERTISEMENT

Adolescenta nu a vrut să îl lase pe Mike fără mulțumiri și a simțit că doar a-i spune asta nu e suficient. Tânăra l-a invitat pe eroul vieții sale la ceremonia de absolvire a liceului, acolo unde amândoi au ținut discursuri de-a dreptul emoționante.

„Prezenţa lui Mike aici este foarte importantă pentru mine. De fiecare dată când mă gândesc ce noroc am avut îmi dau lacrimile. N-aş fi fost aici dacă nu erai tu”, a spus Danielle în fața cadrelor didactice strânse la careu și a colegilor din anii terminali.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a izbucnit în plâns și toată lumea a aplaudat preț de câteva minute, Mike mulțumindu-le timid și emoționat la finalul ceremoniei.

incendiu
Danielle, alături de eroul ei, omul care a salvat-o din incendiu când avea doar 9 luni. Sursa foto: komonews.com
ADVERTISEMENT
Tags: