Sport

Întăriri pentru regula U21! Ștefan Baiaram se antrenează normal înainte de Oțelul – Universitatea Craiova

Ivailo Petev primește vești excelente din partea lui Ștefan Baiaram înainte de Oțelul Galați - Universitatea Craiova. „Decarul” se antrenează normal împreună cu restul lotului.
23.11.2023 | 17:27
Intariri pentru regula U21 Stefan Baiaram se antreneaza normal inainte de Otelul  Universitatea Craiova
Întâriri pentru regula U21! Ștefan Baiaram se antrenează normal înainte de Oțelul - Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” revin în SuperLiga după pauza provocată de preliminariile EURO 2024, iar Ivailo Petev primește întâriri pentru regula U21. FANATIK a aflat în exclusivitate că Ștefan Baiaram se pregătește normal cu restul lotului înaintea deplasării de la Galați și are șanse să revină în lotul oltenilor după accidentare.

Întâriri pentru Ivailo Petev! Ștefan Baiaram se antrenează cu restul lotului înainte de Oțelul Galați – Universitatea Craiova

Oțelul Galați – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30, după pauza competițională din SuperLiga, fiind prima partidă din deplasare a lui Ivailo Petev. Tehnicianul bulgar a debutat în derby-ul cu Dinamo București, scor 1-0, și a ajuns la inima „alb-albaștrilor” încă de la primul meci.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul bulgar a avut timpul necesar pentru a rezolva problemele pe care le-a găsit la Universitatea Craiova și de-ai pregăti pe „alb-albaștrii” pentru deplasarea de la Galați. Totodată, lipsa partidelor din SuperLiga a rezolvat și anumite probleme medicale din cadrul lotului din Bănie.

Din informațiile FANATIK, Ștefan Baiaram a revenit la antrenamentele Universității Craiova și se pregătește cot la cot cu lotul „alb-albaștrilor”. „Decarul” Universității Craiova s-a accidentat în luna octombrie și a ratat derby-urile fcu Rapid, FC U Craiova, Dinamo București și convocarea la naționala U21.

ADVERTISEMENT

„Perla” formației din Bănie are șanse mari să fie în lotul Universității Craiova cu Oțelul Galați, fiind una dintre principalele soluții pentru regula U21. Acesta luptă pentru postul de titular cu Marian Danciu, puștiul minune care a înscris și la debutul în selecționata lui Daniel Pancu.

Ștefan Baiaram a suferit mai multe accidentări de-a lungul anului 2023, ratând cantonamentul din iarnă cu Eugen Neagoe și nefiind 100% recuperat nici pentru Bansko. Mai mult, acesta a apelat și la serviciile Marijanei Kovacevic pentru a fi reveni cât mai repede în tricoul „alb-albastru” după o leziunea musculară suferită la naționala U21.

ADVERTISEMENT

Concurență pentru Ștefan Baiaram: „Nu suntem atât de mulți fotbaliști under 21”

Marian Danciu s-a declarat o concurență serioasă pentru Ștefan Baiaram în primul „11” al Universității Craiova, iar mijlocașul oltean s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Acesta a înscris deja de două ori pentru formația din Bănie, iar „decarul” lui Ivailo Petev este într-o luptă serioasă cu puștiul minune.

„Cel mai confortabil mă simt pe poziţia de mijlocaş central ofensiv, însă pot să joc şi pe oricare dintre extreme, dacă mi se cere. Competiţiile de juniori sunt cele care m‑au format, acolo am deprins aptitudinile de bază şi îmi amintesc de acea perioadă cu mult drag şi entuziasm.

ADVERTISEMENT

Nu suntem atât de mulţi fotbalişti under 21 în lot şi cred că vom avea toţi şansa să ne afirmăm, pentru că e un campionat lung iar această regulă ne avantajează.

Ştefan e deja un jucător afirmat, chiar emblematic pentru Universitatea, cu experienţă şi valoare certă. E o bucurie pentru mine să primesc şansa să mă lupt cu el pentru un loc şi, de ce nu, poate chiar să jucăm împreună. Îmi doresc foarte mult să devin şi eu un jucător de bază la Universitatea”, spunea Marian Danciu.

  • 20 de ani are Ștefan Baiaram
  • 850.000 de euro este cota „decarului”, conform transfermarkt
  • 8 partide a jucat pentru Universitatea Craiova în sezonul 2023-2024 din SuperLiga
ADVERTISEMENT
2,30 este cota exclusivă Betano pentru meciul Oțelul Galați - Universitatea Craiova la pronosticul „2 solist”