Sport

Primele impresii despre Ivaylo Petev la Universitatea Craiova: „Se simte că este un antrenor mare”

Lotul „alb-albaștrilor” și-a creat primele impresii despre Ivaylo Petev, iar Alex Mateiu dezvăluie cum l-a simțit pe tehnicianul bulgar la Universitatea Craiova.
14.11.2023 | 15:46
Primele impresii despre Ivaylo Petev la Universitatea Craiova Se simte ca este un antrenor mare
Primele impresii despre Ivaylo Petev la Universitatea Craiova: „Se simte că este un antrenor mare”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” l-au primit cu brațele deschise pe Ivaylo Petev la Universitatea Craiova, iar oltenii și-au creat deja primele impresii despre nou antrenor. Alex Mateiu are încredere în tehnicianul bulgar, despre care spune că este foarte atent la disciplina din cadrul lotului.

Alex Mateiu, primele impresii despre Ivaylo Petev la Universitatea Craiova: „Ține foarte mult la disciplină. Se simte că este un antrenor mare”

Alex Mateiu rămâne unul dintre cei mai importanți jucători din lotul Universității Craiova și un mijlocaș care este întotdeauna gata să apere culorile „alb-albastre”. Acesta muncește din greu pentru a-și câștiga un loc de titular la gruparea din Bănie și anunță că nu îl deranjează concurența.

ADVERTISEMENT

„Mă hrănesc din ambiţia care m‑a caracterizat toată viaţa. Îmi place foarte mult concurenţa, dau totul la fiecare antrenament şi la fiecare meci, şi sper ca astfel să ajung un fotbalist apreciat şi iubit. Încă de mic munceam foarte mult la fiecare antrenament şi asta mi‑a rămas în minte: cum, indiferent de vreme, dacă era ploaie sau zăpadă, eu mă duceam să mă antrenez”, a declarat Alex Mateiu.

Alex Mateiu și lotul „alb-albaștrilor” este antrenat de patru zile de Ivaylo Petev, iar „juveții” au rămas impresionați de bulgar. Mijlocașul Universității Craiova crede că acesta va avea succes în Bănie și are doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului care a construit Ludogoreț.

ADVERTISEMENT

„Prima impresie a fost cea a unui antrenor strict şi care ţine foarte mult la disciplină. Oricum, se simte că este un antrenor mare şi cred că vom face treabă bună împreună”, a spus Alex Mateiu în programul partidei cu Dinamo București.

Regretul lui Alex Mateiu la Universitatea Craiova: „Mi-e greu să mă gândesc. nu-mi vine să cred”

„Finala” cu CFR Cluj pentru titlul din SuperLiga încă lasă răni adânci pentru jucătorii Universității Craiova. Alex Mateiu nu realizează cum „alb-albaștrii” au trecut pe lângă ocazia de a câștiga cel mai răfnit trofeu în fața ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„Au fost ani cu de toate şi mă încearcă multe emoţii amintindu‑mi‑i. Cea mai frumoasă amintire, de departe, este prima Cupă pe care am câştigat‑o. Nu doar meciul în sine, cât mai ales sărbătoarea de după, în piaţa Mihai Viteazul, a fost ceva incredibil. Iar cel mai neplăcut moment a fost acea finală pentru campionat cu CFR.

Şi acum mi‑e greu să mă gândesc la meciul ăla, nu‑mi vine să cred că nu am câştigat… Cel cu Vllaznia, pentru că am deschis scorul când scorul la general era egal, şi astfel ne‑am calificat mai departe în Europa”, a spus mijlocașul.

ADVERTISEMENT

Alex Mateiu și Nicușor Bancu sunt veteranii „alb-albaștrilor”, iar de-a lungul timpului petrecut la Universitatea Craiova s-a legat și o prietenie frumoasă între cei doi. Acesta a mărturisit că mai ține legătura și cu Renato Kelic și Radoslav Dimitrov.

„Cel mai bine mă înţeleg cu Nicuşor Bancu, avem o relaţie specială. Ne vedem zilnic, suntem colegi de atâţia ani şi e ca fratele meu. Cât despre foşti colegi, am avut o relaţie specială cu Dimitrov şi cu Kelic, mai ţinem legătura şi acum”, a declarat fotbalistul oltenilor.

Schimbarea din viața lui Alex Mateiu: „Sunt mai motivat”. Ce spune despre retragere

Alex Mateiu s-a atașat enorm de Universitatea Craiova și își dorește să mai joace pentru formația din Bănie în următorii ani. Acesta a mărturisit că speră să pună „ghetele în cui” tot de la clubului alături de care a avut cele mai mari realizări.

„Aşa este, m‑am ataşat foarte mult de acest club şi îmi doresc în primul rând să joc cât mai mult şi să fiu sănătos, iar apoi să îmi închei cariera la Universitatea Craiova”, a spus Alexandru Mateiu pentru revista Universității Craiova.

Viața lui Alexandru Mateiu s-a schimbat odată cu nașterea fetiței sale, care i-a schimbat starea mijlocașului de la Universitatea Craiova. Acesta mărturisește că a devenit din ce în ce mai motivat, dedicându-și timpul din afara terenului familiei.

„Cred că toţi părinţii ştiu că să ţi se nască primul copil e ceva unic şi nu se compară cu nimic altceva. Simt că sunt mai motivat, mai responsabil şi în general mai grijuliu în tot ceea ce fac. O zi perfectă începe cu mine trezindu‑mă mai devreme cu oră decât obişnuiam.

Fac asta de când cu fetiţa, ca să apuc să petrec măcar o oră cu ea înainte să plec la antrenament. Apoi muncă, refacere bună, odihnă, seara iarăşi cu familia şi apoi somn”, a încheiat mijlocașul Universității.

ADVERTISEMENT
2,30 este cota exclusivă Betano pentru meciul Oțelul Galați- Universitatea Craiova la pronosticul „2 solist”