Sport

Inter Miami, dependentă de Messi. Starul pleacă la națională, americanii vor să întrerupă campionatul!

Inter Miami își doreste ca Major Soccer League să fie suspendată pe durata acțiunilor la echipa națională. Americanii îl pierd pe Messi pentru mai multe meciuri importante.
30.08.2023 | 11:35
Inter Miami dependenta de Messi Starul pleaca la nationala americanii vor sa intrerupa campionatul
Lionel Messi a reușit 11 goluri și 3 pase decisive în 7 meciuri la Inter Miami. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami e pe val după venirea lui Lionel Messi, care a reușit 11 goluri și trei pase decisive în doar 9 meciuri. Echipa din Florida ar putea să piardă puncte importante în absența starului, așa că americanii cer modificarea calendarului competițional.

Inter Miami vrea oprirea campionatului pentru acțiunile echipelor naționale: „Deja se analizează această idee”

Gerardo Martino a dezvăluit că din sezonul viitor Major Soccer League ar putea fi oprită atunci când au loc acțiunile de la echipele naționale: „Am înțeles că deja se analizează această idee și că, probabil, se va pune și în aplicare de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Este complicat să nu construiești echipa în jurul lui Lionel. Până acum a mers bine, iar jucătorii au înțeles ideea și cum putem exploata prezența lui fără să încetăm să fim o echipă”, a spus antrenorul lui Inter Miami.

Argentinianul a debutat în campionatul din SUA împotriva lui New York Red Bulls și a marcat un gol în victoria cu 2-0. Messi va mai juca însă un singur meci până când va pleca la naționala Argentinei și va rata mai multe partide la Inter Miami.

ADVERTISEMENT

Inter Miami a devenit o altă echipă cu Lionel Messi în teren: „Nimeni de pe planetă nu poate face asta!”

Presa din Statele Unite ale Americii este pur și simplu extaziată de impactul pe care Lionel Messi îl are la Inter Miami. Iată cum este caracterizată prestația starului argentinian la un post de televiziune: „Ceea ce a făcut Messi în fotbalul din Statele Unite în mai puțin de două luni e pur și simplu incredibil! 

Gândiți-vă! Nu a venit la o echipă care se bate pentru primul loc, să zâmbească larg la cameră și să se bată pentru titlu. Inter Miami era pe ultimul loc când Messi a venit la echipă. Cu Messi, 7 meciuri, 6 victorii și o remiză. În aceste 7 meciuri, the GOAT a marcat zece goluri și a condus Miami în lupta pentru trofeul League Cup.

ADVERTISEMENT

Realizările sale pe teren sunt atât de spectaculoase încât sunt moment în care te gândești că nu poate fi om! În afara terenului, impactul său e și mai absurd! Înainte să semneze cu Inter Miami, echipa avea doar un milion de următoritori pe Instagram. Acum au 14 milioane!”.

Prețul biletelor la meciurile lui Messi au crescut cu 1000%: „În L.A. de la 140 de dolari la 2.400!”

Întreaga industrie beneficiază de imaginea lui Lionel Messi, iar prețurile biletelor pur și simplu au explodat: „Meciurile sunt transmise pe Apple TV și de atunci abonamentele s-au dublat! Tricourile cu Messi se vând atât de repede că nu poți să pui mâna pe unul până în luna octombrie! Și dacă ești în căutarea unui bilet: Mult succes! 

ADVERTISEMENT

Pe piața neagră, un bilet la un meci de acasă în mod normal costă 150 de dolari. Acum să vezi Miami jucând? Aproape 900 de dolari! Iar echipele adverse beneficiază încă și mai mult de asta! 

Anul trecut, ultima oară când Miami a jucat la New York, un bilet a costat în jur de 90 de dolari. Acum cu Messi? 1700! În L.A. în jur de 140 de dolari sezonul trecut. Acum? 2.400 de dolari să îl vezi pe Messi! E o creștere de aproape 1000%! Nimeni de pe planetă nu poate face asta!”.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 1,58 este cota pentru „1 solist” la meciul  Inter Miami – Nashville

ADVERTISEMENT