Sport

Inter Miami, înfrângere dură în MLS fără Leo Messi. Speranțe mici pentru play-off

Inter Miami a suferit o înfrângere dură în MLS fără Leo Messi pe teren. Speranțele la calificarea în play-off pentru echipa din Florida sunt extrem de mici.
05.10.2023 | 10:42
Inter Miami infrangere dura in MLS fara Leo Messi Sperante mici pentru playoff
Inter Miami a pierdut în MLS fără Leo Messi pe teren. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Fără Messi pe teren, Inter Miami a suferit o înfrângere usturătoare în Major League Soccer (MLS). Formația finanțată de David Beckham și frații Mas a pierdut în deplasare cu Chicago Fire, scor 1-4. Shaqiri a reușit o „dublă” pentru gazde.

Inter Miami, înfrângere dură în MLS fără Leo Messi

Leo Messi s-a accidentat la naționala Argentinei și a ajuns la al 4-lea meci consecutiv în care nu este pe teren la Inter Miami. Absența starului argentinian a cântărit enorm în jocul echipei, care nu a mai bătut pe nimeni de patru meciuri.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă din MLS, Inter Miami a pierdut categoric cu Chicago Fire, scor 1-4, iar speranțele pentru calificarea în fazele superioare ale competiției au devenit foarte mici. Chicago Fire este una dintre contracandidatele lui Inter Miami la calificarea în play-off.

Elvețienii Xherdan Shaqiri și Maren Haile-Selassie, ambii cu câte o „dublă”, au marcat pentru Chicago Fire, în timp ce pentru oaspeți a redus din diferență Josef Martinez. Aproximativ 62.000 de suporteri au asistat la meci în speranța de a-l vedea la treabă pe Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Inter Miami, speranțe mici pentru play-off

Inter Miami ocupă locul 14, penultimul, în clasamentul Conferinței de Est din Major League Soccer, cu 33 de puncte în 31 de meciuri. Formația lui David Beckham se află la 5 puncte de locul 9, ultimul care asigură prezența în fazele eliminatorii ale competiției.

Până la finalul sezonului regulat, Inter Miami mai are de jucat cu Cincinnati și două meciuri cu Charlotte. Formația lui Messi are un meci în minus față de rivale. În următoarea etapă, Inter Miami joacă pe teren propriu cu Cincinnati.

ADVERTISEMENT

Deși este accidentat, presa din Argentina a anunțat că Leo Messi a luat decizia de a merge la națională pentru meciurile cu Paraguay și Peru din preliminariile Cupei Mondiale 2026. Messi a jucat doar 37 de minute în ultimele 6 meciuri la Inter Miami.

Chicago Fire, aproape de calificarea în play-off-ul MLS după 6 ani

Chicago Fire a urcat pe locul 8 în clasamentul Conferinței de Est din MLS, cu 40 de puncte în 32 de partide. Formația lui Shaqiri este aproape de calificarea în play-off-ul competiției după o pauză de 6 ani.

ADVERTISEMENT

„Aveam nevoie de această victorie, evident, și fiecare meci acum este o finală. Am suferit, desigur, am văzut calitatea lui Inter Miami, dar știam și că au unele probleme pe contraatac. A fost o seară perfectă pentru noi”, a declarat Shaqiri, la finalul partidei.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 1.90 este cota pentru „1 solist” la meciul Inter Miami – Cincinnati

ADVERTISEMENT