News

Intervenție contracronometru în București. O fetiță de 3 ani a căzut în râul Dâmbovița, chiar sub ochii mamei. Video

Intervenție contracronometru în Capitală. O copilă de trei ani a fost salvată de la înec. Fetița a căzut în râul Dâmbovița, chiar sub ochii mamei.
12.07.2023 | 13:13
Interventie contracronometru in Bucuresti O fetita de 3 ani a cazut in raul Dambovita chiar sub ochii mamei Video
Intervenție contracronometru în București. O fetiță de 3 ani a căzut în râul Dâmbovița. Colaj Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Intervenție contracronometru în București, în această dimineață, după ce o fetiță de trei ani a căzut în râul Dâmbovița. Scena s-a petrecut chiar sub ochii mamei copilei, potrivit polițiștilor.

Intervenție contracronometru în Capitală. Fetiță de 3 ani, salvată de la înec

Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, în timp ce micuța și mama ei se plimbau în zona respectivă. Conform cercetărilor preliminare, se pare că fetița ar fi aruncat o piatră în apă, iar apoi s-a dezechilibrat și a căzut.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la eveniment. În scurt timp, la fața locului au ajuns agenții Secției 26 ai Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București.

Aceștia au constatat că atât fetița, cât și mama ei, care încerca să o salveze, se aflau în râul Dâmbovița. Polițiștii au sărit în apă și au reușit să le scoată din râu. Cele două au primit primul ajutor de la agenți. Ulterior, în zona respectivă a ajuns un echipaj medical care a acordat îngrijiri femeii și fetiței sale.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost preluate și transportate la spital pentru a primi îngrjiri suplimentare și pentru a fi supuse investigațiilor medicale. Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a se stabilli, cu exactitate, cum s-a produs incidentul care se putea transforma într-o tragedie.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că fetița ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în râu. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție pentru stabilirea situației de fapt”, au transmis, miercuri, reprezentanții Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

O copilă de 2 ani a căzut într-o fântână arteziană

Un eveniment asemănător s-a produs, anul trecut, în Parcul Ialomița din Slobozia, acolo unde o fetiță de doi ani, lăsată nesupravegheată a căzut într-o fântână arteziană.

Salvarea micuței a venit din partea unui polițist local, aflat în timpul liber. Bărbatul se plimba atunci când a văzut copila cum cade în fântână. Nu a stat pe gânduri și a sărit imediat în ajutorul fetiței, reușind să o scoată din apă.

ADVERTISEMENT

„Datorită calității umane deosebite de care a dat dovadă colegul nostru, Toma Florin Augustin, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Slobozia, o tragedie deosebită a putut fi evitată.

Îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi cu siguranță cu toții putem învăța o lecție deosebită din caracterul şi comportamentul acestui polițist local şi suntem mândri că este parte din echipa noastră”, au transmis reprezentanții Poliției Locale din Slobozia, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT