Fotbal intern

INTERVIU. Gigi l-a DESFIINŢAT pe Răzvan Marin:”Unde a fost aseară?”

Gigi Becali a oferit un interviu pentru sport.ro, după umilinţa României cu Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM 2018. ...
12.11.2016 | 16:59
INTERVIU Gigi la DESFIINTAT pe Razvan MarinUnde a fost aseara
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit un interviu pentru sport.ro, după umilinţa României cu Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM 2018.

Patronul Stelei i-a făcut praf pe preşedintele FRF şi selecţionerul Cristoph Daum, însă s-a arătat extrem de dezamăgit şi de evoluţia lui Răzvan Marin, fotbalist pentru care era dispus să ofere 2 milioane de euro pentru un transfer definitiv!

ADVERTISEMENT

“Burleanu? Un copilandru care n-a condus nimic în viaţa lui, pus de servicii la FRF”

Ce impresie v-a lăsat partida cu Polonia?

Păi ce impresie să-mi mai lase.. Eu aveam încredere foarte mare în echipă, dar acum vorbeam şi cu Mihai Stoica, aşa de dezamăgit sînt cu ţara asta… Unde o să ajungem noi? Preşedinte străin am pus, antrenor neamţ am pus… Am adus la Federaţie un copilandru care n-a condus în viaţa lui, pe Gică Popescu l-a puşcărie că de ce a adus 1 milion de euro din Turcia, care nici nu erau banii lui, erau pentru Copos, dar a vrut el să fie bărbat şi s-a dus şi s-a dus şi a plătit şi impozit pe ei.. Pe Becali, hai şi cu el la puşcărie.. Unde o să ajungem? Poporul ăsta cuminte, frumos, liniştit, ce vină are că nu are conducători şi-s numai oameni de nimic, la toate palierele, pînă şi la Guvern, hai să aducem şi guvernanţi care să-i pună Soroş? Acum să pună alte partide la putere, care sînt comandate de străini? Unde o să ajungem noi, neamul ăsta? Asta e durerea mea… Am mîncat o bătaie cu 3-0… Păi dacă federţia e condusă de Vochin? Ce fel de oameni sîntem? Chiar n-avem oameni care să conducă o federaţie?

Ce v-a dezamăgit mai mult? Unde a greşit Daum? La selecţie sau la strategia meciului? 

Nu ştiu.. Pentru mine e o mare mîhnire că sîntem de rîsul lumii. Nu-mi place.. nu mai am cuvinte, că sîntem aşa umiliţi, am ajuns de rîsul lumii, parcă sîntem ultima naţie de pe globul pămîntesc, batjocoriţi, 3-0 acasă la noi! Niciodată n-am făcut un joc atît de prost! Şi acum spune copilandrul ăla că “10 ani aş lucra cu Daum!” Păi, mă, copile, mă! Ce să faci 10 ani cu Daum? Ia-l acasă la tine, mă! Vrei să ne distrugi de tot? Nu ne ajunge un  an cît stăm cu el? Mai vrei tu încă 10? L-au adus pe copilul ăsta, l-au băgat pe linie de servicii, de ofiţer, de neofiţer, ei ştiu.. habar n-am cum l-au pus… Asta este…

ADVERTISEMENT

“Şanse de calificare? Care şanse? Să terminăm cu dacă şi cu parcă!”

Credeţi că în această seară s-a încheiat povestea calificării noastre la Mondiale?

Hai, domne! Mă-ntrebi pe mine asta? Ce să mai avem? Ce şanse… Noi o să fim pe locul 4.

În clasament, diferenţa nu e aşa mare. O victorie cu Danemarca ne urcă…

Hai să terminăm cu matematica şi cu toate calculele, că noi aşa sîntem.. Poate că dacă facem, poate dacă iese, poate dacă nu ştiu ce… S-o terminăm cu poate şi cu dacă! Ce şansă să mai avem? Care şansă? 

Cum vedeţi viitorul lui Daum la naţională?

Pe mine nu mă mai interesează. Îmi văd de Steaua mea şi atît. Că şi Steaua vrem s-o distrugem, s-o desfiinţăm! Vrem daune!

ADVERTISEMENT

“Nişte derbedei manipulaţi! O să vînd Steaua la Sfîntul Aşteaptă!”

Şi la meciul cu Polonia au apărut bannere prin care fanii v-au cerut să vindeţi echipa

Offf… Offf… Tot felul de manipulări. Cui s-o vînd? Păi pe mine crezi că mă cheamă Ponta? Că ies 2000 pe stradă, manipulaţi de Soroş şi îmi dau demisia de la Guvern? Crezi că eu îmi bat joc de Steaua, de banii mei şi de proprietăţile mele? Eu sînt un războinic, luptător. Eu nu mă îndoi la un banner pus de 3 vagabonzi şi derbedei în ţara mea. Eu merg după oamenii de bună credinţă, nu cedez la manipulările a cine ştie ce puteri oculte, că vor 3 derbedei! Bine, o s-o vînd! La Sfîntu Aşteaptă! Steaua e un simbol al României şi o s-o ţin şi aşa că trebuie să facă imagine şi onoare României! Asta să ştie toţi derbedeii şi golanii ăia că eu, Becali, nu voi fi niciodată răpus, în viaţa lor! N-o să mă biruiască niciodată că manevrele lor! 

Este foarte posibil ca meciul cu Danemarca să se joace fără spectatori

Nu mă mai interesează! Dacă un copilandru vine şi spune că ar lucra 10 ani cu Daum! Du-te, mă, băiatule, şi lucrează tu cu el, cît vrei tu! Dar lasă-ne pe noi în pace! A venit un copilandru şi l-a luat pe Vochin şi gata! Păi el, Vochin, el comandă Federaţia! Ce-a comandat, ce-a condus în viaţa lui Vochin? Sau copilandru ăsta! Păi cine eşti tu? Prelungeşti tu pe banii României? Să te dăm afară să scăpăm şi de tine! Vai, ce supărat sînt.. Bătuţi peste tot sîntem.. Pentru ce sîntem aşa blestemaţi şi batjocoriţi?!

ADVERTISEMENT

Dezamăgit de Răzvan Marin: “Hai, domne… Unde a fost aseară?”

Ce credeţi că va face FRF cu Daum? Rămîne toată campania?

Păi cine să-l dea afară? Doar dacă o să cîştigăm noi în instanţă, că am contestat în instanţă adunarea Comitetului Executiv care l-a pus în funcţie. 

Poate pleacă Daum…

Păi crezi că are Daum demnitatea asta? Dacă ăla îi spune că ar lucra 10 ani cu el? 

Daum a spus public înaintea meciului că el nici nu şi-a dorit să antreneze naţionala României, dar, pînă la urmă…

Da, nu şi-a dorit… Se ruga să se ducă la Osmanlispor, unde era preşedinte un neamţ. Hai, domne.. Ăsta n-a antrenat nimic 10 ani! Şi-n plus, ne permitem noi să luăm un antrenor aşa scump? Sîntem aşa puternici? Pînă cînd să fim aşa batjocoriţi?

E ceva bun în mandatul lui Daum în astea 4 meciuri?

Păi ce-am cîştigat?

La selecţie, că vedem un jucător ca Răzvan Marin sau Benzar…

Hai, domne, lăsaţi-mă… Că nu vreau să se supere Gică… Unde a fost Răzvan Marin? Păi aşa poate să-i aducă Daum şi pe Ionescu sau Popescu, de 15 ani, dar noi mîncăm bătăi!

ADVERTISEMENT