Life

Ioan Gyuri Pascu nu a fost uitat de colegii din grupul Divertis. Regretatul actor va fi readus pe scenă, la 8 ani de la moartea sa, cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Ioan Gyuri Pascu, în continuare în sufletele colegilor de la Divertis. Va fi ”prezent” într-un spectacol prin intermediul Inteligenței Artificiale, la 8 ani de la deces.
13.03.2024 | 14:11
Ioan Gyuri Pascu nu a fost uitat de colegii din grupul Divertis Regretatul actor va fi readus pe scena la 8 ani de la moartea sa cu ajutorul Inteligentei Artificiale
Ioan Gyuri Pascu, în continuare în sufletele colegilor de la Divertis. Va fi ”prezent” într-un spectacol prin intermediul Inteligenței Artificiale, la 8 ani de la deces. Sursa foto: Youtube.com
ADVERTISEMENT

Ioan Gyuri Pascu nu a fost uitat de colegii din grupul Divertis. Regretatul actor va fi readus pe scenă, la 8 ani de la moartea sa, cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Dezvăluirea a fost făcută de comediantul Toni Grecu (64 de ani).

Ioan Gyuri Pascu, în continuare în sufletele colegilor de la Divertis. Va fi ”prezent” într-un spectacol prin intermediul Inteligenței Artificiale, la 8 ani de la deces

Ioan Gyuri Pascu este în continuare în sufletele colegilor de la Divertis. Va fi ”prezent” într-un spectacol prin intermediul Inteligenței Artificiale, la 8 ani de la deces. Evenimentul este programat pentru data de 6 aprilie 2024.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să revadă momente din viața și din cariera regretatului actor trebuie să își cumpere bilete pentru Sala Radio din București. Spectacolul se numește „Să fim veseli, ca să nu fim triști” și este produs de grupul de umor din care a făcut parte artistul.

Renumitul comediant care a încetat din viață la doar 55 de ani, în 2016, cu siguranță, trezește emoții intense celor care vor urca pe aceeași scenă. Din spectacol mai fac parte alți trei componenți ai trupei Divertis: Doru Antonesi, Ioan T. Morar și Valentin Darie.

ADVERTISEMENT

„În spectacolul nostru vor exista mai multe surprize. Nu le putem dezvălui din motive lesne de înțeles. Dar ele își vor face simțită prezența. Cui nu-i lipsește Gyuri Pascu?”, a declarat Toni Grecu pentru publicația playtech.ro.

Ioan Gyuri Pascu, în amintirile grupului Divertis

Ioan Gyuri Pascu este și acum în amintirile grupului Divertis datorită Inteligenței Artificiale. Datorită acestei inovații actorul va putea fi văzut din nou pe scenă prin intermediul filmărilor înregistrate cu 20 de ani în urmă.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu credeam în forța noastră, în faptul că mai avem ceva de spus, nu aș fi lucrat, împreună cu colegii mei, la crearea unui asemenea spectacol. Vom aduce în prim plan o conferință cu show.

Vom trece în revistă istoria comediei politice de la noi din ultimii 35 de ani. Vom avea o serie de inserturi și exemplificări live. Am prezentat deja showul în diaspora românească, dar la noi va fi ceva cu totul nou!

ADVERTISEMENT

Spiritul nostru e la fel de viu, chiar dacă modalitatea de transmitere a mesajelor a suferit schimbări. Dar asta se datorează faptului că și viețile noastre s-au schimbat”, a mai spus Toni Grecu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: