Life

Revista Taifasuri 949! In memoriam Ioan Gyuri Pascu, piticul uriaș de la „Divertis”. Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!

A apărut revista Taifasuri 949: In memoriam Ioan Gyuri Pascu, piticul uriaș de la „Divertis”. Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete inedite, religie, farmacia verde, horoscop.
31.08.2023 | 10:29
Revista Taifasuri 949 In memoriam Ioan Gyuri Pascu piticul urias de la Divertis Editorial Fuego Vedete retete horoscop
Revista Taifasuri 949! In memoriam Ioan Gyuri Pascu, piticul uriaș de la „Divertis”. Editorial Fuego! Vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 949! Cu povestea vieții de roman a lui Ioan Gyuri Pascu, piticul uriaș de la „Divertis”. Cu un nou editorial FUEGO! Cu secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu dezvăluiri istorice! Cu horoscop! Cu agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! Pe scurt, revista TAIFASURI 949!

A apărut revista TAIFASURI 949! In memoriam Ioan Gyuri Pascu, piticul uriaș de la „Divertis”. Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, horoscop!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează populara și atât de iubita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 949 despre pericolele vieții de zi cu zi și nesiguranța indusă de acestea.

ADVERTISEMENT

„Trăim cu pericolele la orice pas. Nu mai avem prea mare siguranță pentru nimic din cele câte sunt în jur, pentru sănătatea noastră, pentru felul în care ne putem desfășura activitățile, pentru nimic.

Există temeri majore cu privire la ziua de mâine, la toate fenomenele haotice care pun stăpânire pe lume, la evoluția fără fundament și chiar la emoțiile pe care sufletul nostru le poate încerca.

Lumea se robotizează, iar fricile sunt din ce în ce mai prezente, cel puțin pentru cei din generația mea și cei mai în vârstă. Educația este greu de susținut și siguranța în sine pentru ce va fi a devenit o himeră din ce în ce mai pronunțată.

Eu nu vreau să sperii pe nimeni. Sunt doar simple constatări. Dar personal, văd situația ca fiind…”

Cum vede FUEGO situația în care se zbate jungla lumii în zilele noastre, aflați numai din editorialul său din numărul 949 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 31 august la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 949. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit azi, 31 august 2023, 62 de ani. A plecat într-o lume cu siguranță mai bună la doar 55… Descoperiți în revista TAIFASURI 949 povestea vieții de roman a acestui fenomenal „one man show”, umorist, actor, cântăreț, chitarist, compozitor, textier, producător muzical, scriitor, comentator a tot și toate, de la sport la politică, piticul cu adevărat uriaș de la inegalabilul grup „Divertis”. Numai în revista TAIFASURI 949!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 949
Nu ratați revista TAIFASURI 949, că nici nu știți ce subiecte inedite și incitante pierdeți!

TAIFASURI 949 vă duce acasă la Profetul Zaharia, prăznuit la 5 septembrie. Mai exact la Ein Karem – „Fântâna viei” – la sud-veste de Ierusalim, popas vestit pentru pelerini. Haideți în pelerinaj măcar… mintal, cu revista TAIFASURI 949!

Atenție, nu mai e mult până la Festivalul Borșului Lipovenesc! Care va avea loc la început de septembrie! Evident în Delta Dunării! Exact unde, când, cum și ce delicii pescărești puteți savura acolo, aflați numai din revista TAIFASURI 949!

ADVERTISEMENT

Vedete cu pregătire… universitară de top! Frumoși, celebri, bogați și… educați! Ce înalte studii au Natalie Portman, Jodie Foster, Eva Longoria, Arnold Schwarzenegger, Gerard Butler, Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Dwayne „The Rock” Johnson sau „zăpăcitul” Mr. Bean, Rowan Atckinson, aflați numai din revista TAIFASURI 949!

Cheile Latoriței, cel mai înalt punct al… raiului pământesc din „România frumoasă”! Opt obiceiuri care prelungesc viața cu… decenii! Cum reveniți „în formă” după… naștere! Ce anxietăți alungă… plantele de apartament! Cele mai neașteptate cauze și cele mai simple remedii pentru… insomnie! Înapoi la școală, cu… haine noi! Orașele cele mai prietenoase cu… câinii! Edificii care sfidează normele… arhitecturii! Oameni-tatuaj, cu „inscripționări” pe tot corpul, de la animale, insecte (864 are pe el un american care… le detestă!), pătrățele tablă de șah, până la hărți, pene și… cranii! Toate aceste super-subiecte le găsiți numai în super-revista TAIFASURI 949!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete cu spirulină! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 949!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 949 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 31 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din REVISTA TAIFASURI! APARE JOIA!

ADVERTISEMENT