Life

La 6 ani de la moartea lui Ioan Gyuri Pascu, fosta sa soţie a făcut dezvăluirea: “Să vă ferească Dumnezeu”

Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață în urmă cu șase ani de zile, pe când avea doar 55 de ani. Acum însă, noi detalii dureroase iar la suprafață.
07.12.2022 | 22:40
La 6 ani de la moartea lui Ioan Gyuri Pascu fosta sa sotie a facut dezvaluirea Sa va fereasca Dumnezeu
Dezvăluiri neașteptate făcute de fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu, la șase ani de la moartea artistului. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În toamna acestui an s-au împlinit 6 ani de la moartea celebrului artist Ioan Gyuri Pascu.

Ioan Gyuri Pascu a suferit după divorțul de fosta sa soție, Daniela Marin

Artistul avea 55 de ani și suferea de diabet, însă nu boala l-a ucis, ci un infarct. Se pare însă că mai existau și alte lucruri care îl măcinau pe celebrul om de televiziune.

Ioan Gyuri Pascu divorțase de soția sa, Daniela Marin, cu ceva timp înainte să moară. Cei doi au fost căsătoriți 17 ani, au împreună o fiică, iar ruptura l-ar fi afectat pe acesta mai mult decât s-ar fi crezut.

ADVERTISEMENT

Curios este faptul că cei doi au divorțat amiabil, însă nimeni nu avea să știe ce era în sufletul artistului.

Recent, Iuliana Marciu a pregătit o ediție specială a unei emisiuni, în memoria regretatului Gyuri Pascu. Unul dintre invitații săi a fost chiar fosta soție a regretatului artist, Daniela Marin.

ADVERTISEMENT

Ediția a fost difuzată marți, 6 decembrie, iar odată cu ea am aflat lucruri interesante despre familia acestuia.

De asemenea, poate fanii săi știu, însă unii nu au remarcat că în ultimii săi ani din viață, mai toate concertele sau recitalurile pe care artistul le susținea, se terminau mereu cu aceeași urare: ”Să vă ferească Dumnezeu de neiubire!”.

ADVERTISEMENT

Urarea lui Ioan Gyuri Pascu

Ce se ascunde însă în spatele acestor cuvinte? Chiar fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu a explicat semnificația. Se pare că regretatul artist se referea mai degrabă la ură, căci asta înseamnă neiubirea.

De asemenea, Daniela Marin a făcut referire și la cei care nu sunt conștienți de iubire și nu știu să o trăiască, dând astfel de înțeles că artistul ar fi făcut o greșeală pe care alții nu ar trebui să o repete în niciun caz.

ADVERTISEMENT

”Neiubirea nu înseamnă ură, înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire. Neiubirea la asta se referea.

Să vă ferească Dumnezeu să staţi închişi şi să nu ştiţi, să nu cunoaşteţi şi să nu vă deschideţi iubirii”, a mărturisit Daniela Marin, în cadrul ediției speciale difuzate ieri.

Deși au trecut șase ani de la moartea artistului, colegii săi nu l-au uitat deloc. Chiar în urmă cu doar câteva luni, Toni Grecu vorbea despre un eveniment emoționant în care a fost implicată și Jojo.

ADVERTISEMENT
Tags: