Sport

Ioan Ovidiu Sabău, mesaj de luptă înaintea semifinalei Cupei României Betano: „Să avem încredere în noi, să arătăm că avem caracter, că suntem puternici!”

Ioan Ovidiu Sabău a lansat un mesaj de luptă înaintea semifinalei din Cupa României Betano, dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați, care va decide ultima finalistă a sezonului.
17.04.2024 | 14:20
Ioan Ovidiu Sabau mesaj de lupta inaintea semifinalei Cupei Romaniei Betano Sa avem incredere in noi sa aratam ca avem caracter ca suntem puternici
Ioan Ovidiu Sabău, increxator în elevii săi contra Oțelului Galați / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj și Oțelul Galați dau piept joi, 18 aprilie, în semifinalele Cupei României, care va decide a doua finalistă. Partida este precedată de prima semifinală dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari, de miercuri, 17 apilie.

Ioan Ovidiu Sabău, încrezător în elevii lui

Foști colegi la echipa națională, Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău se duelează la Galați. Universitatea Cluj a trecut în sferturi de FC Hermannstadt, iar Oțelul Galați de Universitatea Craiova, într-un rezultat șoc. Ioan Ovidiu Sabău a lansat un mesaj de atac pentru jucătorii lui, care au nevoie de susținere.

ADVERTISEMENT

„Capul sus! Să avem încredere în noi, și în astfel de momente să arătăm că avem caracter, că suntem puternici, și că ne putem îndeplini obiectivele“, i-a îndemnat Ioan Ovidiu Sabău pe jucătorii lui, conform Napocalive.

Universitatea Cluj – Oțelul Galați, între atuuri și minusuri

Ioan Ovidiu Sabău a discutat deschis despre partida care i-ar putea aduce finala Cupei României. Antrenorul a făcut o comparație între Universitatea Cluj și Oțelul Galați și a spus care sunt atuurile sale.

ADVERTISEMENT

„O echipă care joacă, meci de meci, în acea manieră agresivă, o echipă scurtă, chiar dacă pe teren propriu nu s-au descurcat atât de bine, dar rămâne, totuși, o echipă cu agresivitate, are ritm, cu jucători care știu să lupte pentru minge, cu jucători care, sigur, nu au jucat la cel mai înalt nivel, dar clar jucători antrenabili și care respectă sfaturi și reguli destul de dure.

[..] Luați individual, jucătorii mei consider că au calitate și experiență. Au câștigat niște trofee , au jucat la un anumit nivel, dar rămâne să vedem cum înțelegem, sau de fapt cum trebuie întreținută această valoare, să înțeleagă că trebuie să muncim cel puțîn la nivelul lor“, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

De asemenea, antrenorul Universității Cluj a discutat și despre minusurile echipei sale. Ioan Ovidiu Sabău consideră că formația sa a pierdut puncte cu echipe aflate în stare latentă, ceea ce s-a resimțit.

„Ceva ne lipsește, este clar, am clacat de mai multe ori în cele mai multe momente când trebuia să facem diferența, să facem pasul ăla la un alt nivel, ceva clar că ne lipsește, ăsta e adevărul.

ADVERTISEMENT

Am resuscitat foarte multe echipe și ne-am îngropat noi, că să folosesc această expresie. Echipe care aveau mari probleme, și care au venit aici și i-am resuscitat“, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT
1,88 este cota oferită de Betano pentru "1" la meciul Corvinul Hunedoara - FC Voluntari