Fotbal intern

Ion Ion, atac la Lăcătuș. “Acum înțeleg de ce am fost doar eu dat afară!”

23.08.2018 | 12:22
Ion Ion atac la Lacatus Acum inteleg de ce am fost doar eu dat afara

Ion Ion, atac la Lăcătuș. Fostul antrenor principal al echipei CSA Steaua a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nici până în ziua de azi Marius Lăcătuș nu i-a mai dat niciun telefon și nici nu a  vorbit cu el atunci când a fost demis de la cârma echipei roș-albaștrilor. Totodată acesta susține că lui, deși i s-a schimbat contractul ca și lui Lăcătuș, totuși nu i-au fost scoase clauzele de obiectiv din angajament așa cum i s-a întâmplat fostului mare internațional.

Domnule Ion Ion, Florin Talpan a afirmat că nu i se pare normal ca doar dumneavoastră să fiți dat afară de la Steaua, iar Lăcătuș să scape că i s-au scos clauzele de obiectiv din contract, ce părere aveți?

– Serios? Extraordinar! Deci, Lăcă nu a mai avut în contract clauzele de obiectiv? De aia a scăpat? Vă jur că nu știam despre așa ceva, iar mie Lăcătuș nu mi-a spus nimic despre un astfel de lucru. Este incredibil cum sunt unii oameni, dar nu mă mai miră nimic.

Dar dumneavoastră ați avut contractul schimbat?

– Da! Mi l-au schimbat și mie tot în perioada în care i l-au schimbat și lui Marius Lăcătuș, dar mie vreau să știți că mi-au păstrat clauzele de obiectiv în contract.

 Ion Ion, atac la Lăcătuș. Ce doi tehnicieni alături de comandantul Cristian Petrea
Ion Ion, atac la Lăcătuș. Ce doi tehnicieni alături de comandantul Cristian Petrea

Ion Ion, atac la Lăcătuș. “Acum înțeleg de ce am fost doar eu dat afară!”

Are Florin Talpan dreptate când acuză faptul că lui Lăcătuș i s-au scos clauzele de obiectiv din contract?

– Vreau să știți că Florin Talpan este un om corect, iar dânsul are drept de semnătură la Steaua și știe tot ce se află în contractele noastre. Eu nu aveam ce să știu ce se întâmplă în contractul lui Marius pentru că acestea sunt confidențiale, iar dacă el nu mi-a spus nu aveam de unde să știu. Însă nici prin cap nu mi-a trecut că lui Lăcătuș i-au fost scoase acele clauze de obiectiv din contract. Acum se leagă multe lucruri.

Ce vreți să spuneți?

– Conducerea avea cât mai repede nevoie un țap ispășitor în fața suporterilor, iar eu am fost cel sacrificat. Dacă vreți puteți să spuneți că am fost mielul care trebuia tăiat. Deși m-am urcat în barcă alături de Marius Lăcătuș, după câte vedeți și voi doar eu am fost cel care am fost aruncat din barcă.

Este Florin Talpan un om incomod conducerii CSA Steaua?

– Absolut! Dânsul nu are mamă nu are tată când vine vorba de lege. El nu iartă pe nimeni dacă legea este încălcată, dar vreau să știți că omul ăsta iubeste foarte mult Steaua și munca pe care o face. Din acest motiv este și incomod pentru unii din conducere și nu degeaba vor acum să îl scoată și pe el din joc.

“Dacă nu era Rapidul noi eram promovați”

Vă pare rău că ați fost dat afară de la Steaua?

– Dragoste cu sila nu se poate, iar mie domnul Petrea mi-a spus în față că mă demite deoarece am în contract clauze bine stabilite și nu mi-am îndeplinit obiectivele. Însă vreau să știți că dacă nu era Rapidul noi cei de la Steaua promovam la pas.

Cu Lăcătuș ați mai vorbit?

– Nu! Marius nu mi-a mai dat nici un telefon de peste trei luni. Nu a vorbit cu mine nici când am fost demis, dar asta este viața. Eu îi doresc ca de această dată să promoveze în Liga 3, că dacă nu o să promoveze, atunci nici numele lui de Marius Lăcătuș cât este de mare nu o să îl mai salveze. Ascutați ce vă spun eu. Sporterii nu vor mai accepta să mai stea în Liga 4 cu tot Lăcătuș al lor.

Citește și: Talpan, interviu incendiar: “Lăcătuș trebuia să plece!” Ce spune despre bătaia de la ședință

Citește și: Cristian Petrea, comandant CSA Steaua: “Lăcătuș n-are contract semnat cu noi!” Talpan, omul care nu și-a dat avizul

Citește și: Ducu Petre, omul care l-ar fi agresat pe Talpan: “E dezechilibrat emoţional”