Fotbal intern

Ionel Ganea a pierdut procesul cu Anamaria Prodan şi Cristi Tănase, preşedintele de la Chiajna: “Toţi banii îi donez la o casă de copii!”

25.03.2019 | 20:43
Ionel Ganea

Ionel Ganea a pierdut procesul cu Anamaria Prodan şi Cristi Tănase, preşedintele clubului Concordia Chiajna. Fostul atacant al echipei naţionale va trebui să suporte despăgubiri după ce, în anul 2017, a declarat la Sport.ro că are o “relaţie mai intimă” cu antrenorul Dan Alexa, atunci tehnician la Chiajna: “Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”

Ionel Ganea a pierdut procesul cu Anamaria Prodan şi Cristi Tănase: “Nu îmi trebuie niciun ban! Era de ajuns să îşi ceară scuze”

FANATIK a aflat că aceste vorbe l-au costat pe Ionel Ganea, care este bun de plată după insinuările făcute la adresa Anamariei Prodan şi a clubului Concordia Chiajna. Preşedintele clubului, Cristi Tănase, a comentat pentru FANATIK: “Este adevărat că am câştigat procesul cu Ionel Ganea. Avocatul meu se ocupă de tot. A fost o declaraţie mai veche de ale lui Ionel în care a vorbit urât despre mine, despre Anamaria, despre Dan Alexa şi domnul primar Mircea Minea. Este uşor să arunci cu noroi. Avem şi noi familii, avem şi noi copii.

Mai ales că eu cu Ionel am fost colegi la Dinamo. Mie nu îmi trebuie niciun ban. Toţi banii din acest proces dacă voi câştiga ceva, îi donez la o casă de copii. Era de ajuns să îşi ceară scuze după câteva zile. Am tot respectul pentru el ca jucător, dar nu poţi să arunci cu noroi. Eu îmi doresc un singur lucru, sănătate. Noi la teorie suntem campioni mondiali. E uşor să critici, să critici, să critici. Dar nimeni nu ar spune ceva constructiv. Nu vedeţi ce se întâmplă şi cu echipa naţională? Eu cred că ar trebui susţinută necondiţionat, nu să fie criticată din toate părţile” 

Ionel Ganea a pierdut procesul cu Anamaria Prodan şi Cristi Tănase, preşedintele de la Chiajna:
Anamaria Prodan cu Dan Alexa şi Florin Răducioiu

Ganea, în 2017: ” Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo”

În anul 2017, Ionel Ganea a avut o ieşire dură la adresa impresarului Anamaria Prodan: “Până acum, de când a revenit Reghe la Steaua, împreună cu «impresarul anului 2016», s-au făcut transferuri proaste la echipă. S-au adus jucători pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamaş. Dintre jucătorii aduşi, tineri sau cu experienţă, nu a confirmat niciunul. E un mare semn de întrebare că s-au adus fotbaliști care nu joacă decât 4-5 meciuri pe sezon şi iau 4-5.000 de euro pe lună.

Nu zice nimeni că a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Năvodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge şi Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte şi primeşte şi el câte ceva. Aşa se întâmplă şi la Steaua, cu oierul, ciobănaşul, declarase Ganea la vremea respectivă.