Fotbal intern

O legendă dinamovistă face o declaraţie îngrijorătoare: “Fără stadion, Dinamo va muri”

02.01.2019 | 21:10
O legenda dinamovista face o declaratie ingrijoratoare Fara stadion Dinamo va muri

Fostul jucător al celor de la Dinamo, Ionuţ Lupescu, a făcut o radiografie a situaţiei din acest moment de la clubul lui Mircea Rednic. Echipa este la un pas să rateze play-off-ul pentru al doilea an la rând, dar are probleme şi cu construirea noului stadion. 

“Situația este dificilă la Dinamo în acest moment. Sper să nu se ducă mai jos. La play-off e greu să te mai gândești. Ei au nevoie de un stadion nou, ăsta va fi viitorul echipei. Fără un stadion bun, echipa va muri. Asta e clar”, a fost anunţul îngrijorător al lui Ionuţ Lupescu la Pro tv.

O legendă dinamovistă face o declaraţie îngrijorătoare Fără stadion, Dinamo va muri
Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu, îngrijorat de situaţia noului stadion de la Dinamo! Ministrul de Interne spune că lucrările sunt în grafic

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este mai optimistă în ceea ce priveşte evoluţia lucrărilor şi consideră că momentan lucrările sunt în grafic: “Contextul de anul trecut a făcut ca Dinamo să fie un subiect prioritar al agendei mele, iar asta pentru că mi-am dorit ca acest club să se întoarcă mai mult spre suporterii săi şi să le îndeplinească un vis. Acela de a avea o arenă nouă, modernă, pe măsura aşteptărilor celor care iubesc Dinamo. Tuturor suporterilor dinamovişti le spun că proiectul noului stadion merge mai departe. Poate nu atât de repede cum ne-am dorit noi, dar vă asigur că acest modern stadion va exista”, a spus Carmen Dan în urmă cu câteva luni.

O legendă dinamovistă face o declaraţie îngrijorătoare Fără stadion, Dinamo va muri
Macheta noului stadion Dinamo

Optimismul Ministrului este confirmat şi de preşedintele CS Dinamo, George Cosac: “Cu stadionul suntem în grafic, se lucrează la planul urbanistic zonal, apoi urmează celelalte etape care vor duce la construcţia respectivului edificiu în zona velodromului. Stadionul va avea undeva la 20.000 de locuri”

Dinamo a încheiat anul 2018 pe locul 11 cu 22 de puncte, la 9 puncte de Astra Giurgiu, ocupanta ultimului loc de play-off. În ultimul meci înainte de vacanţă, Dinamo a fost învinsă categoric de Astra cu 1-4.