Fotbal intern

Ionuț Negoiță, acuze pentru Ricardo Grigore și Mihai Popescu: ”Mai bine se concentrau pe fotbal și nu pe greve”

25.06.2020 | 22:51
Ionut Negoita acuze pentru Ricardo Grigore si Mihai Popescu Mai bine se concentrau pe fotbal si nu pe greve
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al clubului Dinamo București, Ionuț Negoiță, a lansat o serie de acuze la adresa jucătorilor Ricardo Grigore și Mihai Popescu, despre care spune că sunt buni la greve.

”Mă simt prizonier într-o poveste. Le-am spus tuturor să găsească o soluție, văd că nu au găsit-o și mulți comentează fără rost”, și-a început Negoiță discursul după meciul Dinamo – FCSB 0-3.

ADVERTISEMENT

”Suporterii s-au implicat, dar ei nu se decid să preia pachetul integral și să dea stabilitate. Trebuie găsită o soluție, eu fac parte din trecut. Din păcate nu se concretozează lucrurile”, a spus acționarul.

Ricardo Grigore și Mihai Popescu, acuzați de Ionuț Negoiță după Dinamo – FCSB 0-3

La finalul meciului, Ionuț Negoiță i-a acuzat pejucătorii Ricardo Grigore și Mihai Popescu, care au greșit în derby-ul cu FCSB, că au fost capii grevei care au dus la amânarea amicalului lui Dinamo cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

”Mă doare pe parte fotbalistică. Cred că înainte să plângă, Grigore mai bine se concentra pe fotbal și nu pe greve. Toate lumea are pretenții, vor salarii și cât mai mari, dar la rezultate trecem la și altele. Bugetul a fost de play-off”, a declarat Negoiță.

”Situația o văd tristă. Dinamovist voi rămâne toată viață, dar încerc să nu mă mai enervez. Mihai Popescu e lider, e fotbalist, îndeamnă jucătorii la revolte, dar când e vorba de fotbal cade în fund”, a comentat patronul.

ADVERTISEMENT

”Cei care vor să aibă Dinamo să se implice la concret. L-am auzit și pe domnul Lucescu vorbind că domnul Negoiță ar trebui să se dea la o parte. Eu mă dau la o parte, dar să vină domnul Lucescu. A zis că o să vină să vadă acte, dar nu a venit nici până în ziua de azi”, a mai afirmat el.

”Dacă nu sunt soluții, suporterii să vină să-și asume clubul. Ar conta ca cineva să se implice, în afară de suporteri. Spaniolii au virat 100.000 cu care s-au plătit datoriile la ANAF și restul nu știu. Este un împrumut girat cu drepturileTV. S-a depășit termenul cu 20 de zile pentru restul tranșei”, a încheiat Negoiță.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă de FCSB, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Golurile ”roș-albaștrilor” au fost marcate de Adrian Popa 33, Darius Olaru 75 și Cristian Dumitru 83. În timp ce oferea interviul de la finalul meciului, Ricardo Grigore a izbucnit în lacrimi, el fiind un jucător crescut în Ștefan cel Mare. Căpitanul a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni

ADVERTISEMENT