Fotbal intern

Ionuț Negoiță, mesaj ferm pentru fanii dinamoviști! „Obiectivul sezonului este să vând clubul”

26.06.2019 | 11:40
Ionut Negoita mesaj ferm pentru fanii dinamovisti Obiectivul sezonului este sa vand clubul

Ionuț Negoiță a avut un mesaj ferm pentru fanii dinamoviști! Patronul grupării din Ștefan cel Mare spune că în acest moment are un singur obiectiv – acela de a vinde cât mai repede posibil echipa. Negoiță recunoaște negocierile pe care le poartă cu un om de afaceri controversat. Claudiu Florică ar putea ajunge în scurt timp numărul 1 la Dinamo.

Ionuț Negoiță, mesaj ferm pentru fanii dinamoviști!

“Obiectivul meu pentru Dinamo in acest sezon, si nu numai in acest sezon, de ceva timp incoace, este sa-l vand. Am luat aceasta decizie si de obicei cand iau o decizie atat de importanta, o gandesc foarte bine. Stiu ca domnul Florica sta foarte bine din punct de vedere financiar, stiu ca are o academie, a luat franciza pentru o colaborare cu Atletico Madrid, deci nu este strain de fotbal.

M-as bucura sa se gaseasca cineva care sa vina si sa aduca un suflu nou, cu o infuzie de capital, si sa faca din Dinamo ceea ce trebuie. In ceea ce ma priveste, pentru mine subiectul Dinamo este inchis”, a declarat Ionuț Negoiță intr-un interviu pentru Pro TV. Actualul patron al echipei din Ștefan cel Mare nu a ratat ocazia și a transmis că pentru el Dinamo a însemnat pierderi pe linie.

Ionuț Negoiță, mesaj ferm pentru fanii dinamoviști! Ionuț Negoiță
Ionuț Negoiță le transmite suporterilor să nu se mai lase păcăliți. Sursa foto – facebook

Negoiță, semnal de alarmă pentru suporteri

“Am pierdut bani, am pierdut timp, am pierdut oportunitati. Dar nu asta e problema, e o chestiune pe care mi-am asumat-o, cu bune si cu rele. Vreau sa vina cineva, altcineva, sa faca din Dinamo ceea ce trebuie. Sincer, si eu imi doresc mai mult pentru Dinamo. Ce imi pare rau de suporteri e ca au plecat dupa fenta, cum se spune in fotbal.

Din pacate, foarte multi isi dau cu parerea, foarte multi se dau importanti, dar cand sa isi asume responsabilitati se fac ca ploua. Ceea ce nu e regula. Ori suntem barbati, ori suntem gainari”, a mai spus Ionuț Negoiță.