Sport

Fostul mare fotbalist îi taie elanul lui Gigi Becali: „FCSB nu ajunge în nicio grupă. Nu a câștigat campionatul datorită unui joc bun”

Gigi Becali a primit un avertisment dur din partea unui fost mare fotbalist. Fostul internațional consideră că FCSB nu va prinde niciuna dintre grupele unei cupe europene.
22.04.2024 | 22:00
Fostul mare fotbalist ii taie elanul lui Gigi Becali FCSB nu ajunge in nicio grupa Nu a castigat campionatul datorita unui joc bun
Fostul mare internațional este de părere că FCSB nu va putea accede în grupele unei cupe europene. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB poate deveni matematic campioană la Sf. Gheorghe după duelul cu Sepsi. Clubul antrenat de Gigi Becali a condus campionatul de la un capăt la altul și urmează să pună mâna pe titlu după o pauză de 9 ani. Fostul mare internațional Iosif Rotariu le-a tăiat elanul „roș-albaștrilor”.

Fostul mare fotbalist îi taie elanul lui Gigi Becali: „FCSB nu ajunge în nicio grupă”

FCSB va evolua în primul tur preliminar al UEFA Champions League după câștigarea campionatului. Principala misiune a lui Gigi Becali este accederea în faza grupelor din cupele europene. Patronul „roș-albaștrilor” a promis transferuri spectaculoase pentru a-și îndeplini obiectivul.

ADVERTISEMENT

Totuși, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu consideră că FCSB nu va avea prea multe șanse în drumul spre grupe. Unchiul lui Dorin Rotariu este de părere că echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii are un lot subțire.

„Cu lotul actual, FCSB are șanse minime de a ajunge în vreo grupă europeană. Lotul este subțire și din punct de vedere valoric, și numeric. Nivelul din Superliga este foarte scăzut”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„FCSB nu a câștigat campionatul datorită unui joc bun”

Mai mult decât atât, Iosif Rotariu este de părere că FCSB nu va câștiga titlul pe fondul unor prestații consistente, ci clubul „roș-albastru” ar fi profitat de perioadele oscilante ale celor de la CFR Cluj și Rapid.

„FCSB a câștigat campionatul datorită fluctuațiilor de formă pe care le-au avut CFR și Rapid. FCSB nu a câștigat campionatul datorită unui joc foarte bun. Nu a dominat campionatul…

ADVERTISEMENT

Are șanse foarte puține de a se califica în grupe. Nu doar FCSB, ci toate echipele din campionatul intern”, a mai spus Iosif Rotariu. FCSB va avea un drum extrem de complicat spre grupele UEFA Champions League.

FCSB, adversari de top în cupele europene

Nicio echipă din România nu s-a mai calificat în grupele UEFA Champions League de 11 ani. Gigi Becali vrea să spargă gheața în sezonul următor și a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă pentru a o readuce pe FCSB la „masa bogaților”.

ADVERTISEMENT

FCSB ar urma să fie cap de serie în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Dacă va reuși să treacă de runda inaugurală, FCSB va avea locul asigurat cel puțin în play-off-ul UEFA Conference League.

În play-off-ul UEFA Champions League, FCSB va avea parte de adversari redutabili, precum campioana Turciei (Fenerbahce sau Galatasaray), campioana Ucrainei (Șahtior sau Dinamo Kiev), campioana Elveției (Young Boys) sau campioana Serbiei (Steaua Roșie Belgrad, Partizan). Lupta pentru titlu este în continuare strânsă în cele 4 țări.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,40 este cota pentru „X” la meciul Sepsi - FCSB