Life

Irina Rimes, afectată de războiul din Ucraina: ”În primele zile nu puteam gândi. Mi-am sunat părinţii, fratele, rudele”

Irina Rimes este afectată de războiul din Ucraina. Artista, care are rude în Republica Moldova și Rusia, a dezvăluit sentimentele cu care se confruntă.
27.03.2022 | 16:15
Irina Rimes afectata de razboiul din Ucraina In primele zile nu puteam gandi Miam sunat parintii fratele rudele
Irina Rimes, afectată de războiul din Ucraina. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a dezvăluit într-o postare pe rețelele de socializare sentimentele care o încearcă de când a izbucnit războiul în Ucraina. Artista este foarte afectată, mai ales că are rude în Republica Moldova, dar și Rusia.

Irina Rimes are rude în Republica Moldova și Rusia: ”Războiul din Ucraina ne-a afectat pe mai multe paliere”

În primele zile ale invaziei Rusiei în Ucraina, Irina Rimes a mărturisit că s-a panicat extrem de tare. Și-a sunat de îndată familia și rudele. În prezent, ea se află în Paris, iar mulți oameni o întreabă despre cum o duc acum toți cei dragi ai săi.

ADVERTISEMENT

”Mi-a luat ceva să-mi revin. În primele zile nu puteam gândi. Mi-am sunat părinţii, fratele, rudele. Panică! N-o să dau detalii pentru că sunt prea intime, dar războiul ne-a afectat pe mai multe paliere.

Acum sunt în Paris şi oamenii mă întreabă – „Cum e la voi? România ce zice? Ah, dar familia ta e în Moldova, nu? Da’ tu n-aveai rude în Rusia?! Ei ce zic?”, a scris Irina Rimes pe facebook.

ADVERTISEMENT

Cântăreața crede că istoria a devenit periculoasă pentru vremurile actuale. De altfel, este de părere că generațiile din prezent vor depăși foarte greu momentul războiului.

Irina Rimes, martoră la un moment neplăcut pentru o ucraineancă

Totodată, Irina Rimes a fost martoră la o discuție care a marcat-o. S-a bucurat că nu era în locul femeii respective, care a primit vestea că soțul ei a fost rănit în război, însă nu se știe în ce spital se află internat.

ADVERTISEMENT

”Zilele trecute am asistat la o discuţie la telefon în care soţia primea vestea că soţul ei este rănit şi că nu ştiu în ce spital se află. În secunda doi am avut cel mai laş şi egoist gând: “ce bine că nu sunt în locul ei…” Războiul scoate demonii din oameni. (..)

Vor trebui să treacă generaţii să spele ura, propaganda şi restul deşeurilor pe care le lasă în urma fiecare tanc care înaintează.

ADVERTISEMENT

Ura şi propaganda există de mulţi ani, istoria o ştim, dar n-a fost niciodată atât de periculoasă ca acum.“, a mai scris Irina Rimes.

Războiul Rusia-Ucraina continuă. Duminică, 27 martie 2022, cele două țări se află la a 31-a zi de conflict.

ADVERTISEMENT