Life

Irinel Columbeanu, veste bună înainte de Paște! Fiica sa revine în România după 5 ani

Irinel Columbeanu are motive de bucurie înainte de Paște. Fostul milionar o să-și revadă fiica în scurt timp. Irina nu a mai fost de cinci ani în țară.
30.04.2024 | 15:23
Irinel Columbeanu veste buna inainte de Paste Fiica sa revine in Romania dupa 5 ani
Irinel Columbeanu o să-și revadă fiica anul acesta. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflat la azil, după ce și-a pierdut averea și nu a mai avut bani nici de chirie, Irinel Columbeanu a primit o veste bună. După cinci ani în care n nu a mai fost în țară, Irina revine în România și îl va vizita.

Irinel Columbeanu o să-și revadă fiica anul acesta

După mai bine de cinci ani de când a plecat la mama sa în America, Irina Columbeanu se va întoarce în țară. Adolescenta ajunsă acum la 17 ani o să-și viziteze tatăl, care între timp s-a mutat într-un azil. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a pierdut toți banii, ceea ce îl măcina cu adevărat pe fostul milionar în euro era dorul de Irina. El și-a văzut fiica abia anul trecut, iar starea de sănătate precară îl împiedică să mai zboare până în Statele Unite.

Astfel că, fostul om de afaceri nu știa când o să o mai vadă pe fata pe care o are împreună cu Monica Gabor. Recent, el a aflat că Irina va ajunge în țară la finalul lunii mai și își vor petrece timpul împreună, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Fostul magnat nu știa când o să-și mai vadă fiica

De curând, într-o apariție în emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu îi transmitea un mesaj Irinei și îi dezvăluia că își dorește să o vadă din nou și să simtă că are grijă de el.

De când a plecat de la tatăl său, Irina și-a construit un viitor în America. Ea studiază la un colegiu și vrea să lucreze în medicină. În plus, adolescenta este talentată și pictează, după cum se poate observa pe contul său de Instagram, acolo unde postează destul de rar.

ADVERTISEMENT

„Ea o să se ducă și la colegiu, din câte știu eu vrea să devină medic, neurochirurg. Îmi este greu din punct de vedere medical să mai ajung la ea pentru că nu mai am voie să zbor cu avionul, ca să nu mi se întâmple ceva în timpul zborului, să mai fac vreun AVC.

Eu aș vrea și oricând m-aș duce când mă anunță ea, să îi cunosc iubitul, adică pe viitorul ginere. Bănuiesc că se va apropia acest moment, pe care vreau să îl împărtășesc cu ea și cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc să se căsătorească cât mai devreme”, a povestit Irinel Columbeanu la Prima TV. Fostul milionar îndură cu greu singurătatea după ce Irina a decis să locuiască cu mama sa.

ADVERTISEMENT