Life

Irinel Columbeanu, veste bună înainte de Paște! Fiica sa revine în România după 5 ani

Irinel Columbeanu are motive de bucurie înainte de Paște. Fostul milionar o să-și revadă fiica în scurt timp. Irina nu a mai fost de cinci ani în țară.
30.04.2024 | 15:23
Irinel Columbeanu veste buna inainte de Paste Fiica sa revine in Romania dupa 5 ani
Irinel Columbeanu o să-și revadă fiica anul acesta. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflat la azil, după ce și-a pierdut averea și nu a mai avut bani nici de chirie, Irinel Columbeanu a primit o veste bună. După cinci ani în care n nu a mai fost în țară, Irina revine în România și îl va vizita.

Irinel Columbeanu o să-și revadă fiica anul acesta

După mai bine de cinci ani de când a plecat la mama sa în America, Irina Columbeanu se va întoarce în țară. Adolescenta ajunsă acum la 17 ani o să-și viziteze tatăl, care între timp s-a mutat într-un azil. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a pierdut toți banii, ceea ce îl măcina cu adevărat pe fostul milionar în euro era dorul de Irina. El și-a văzut fiica abia anul trecut, iar starea de sănătate precară îl împiedică să mai zboare până în Statele Unite.

Astfel că, fostul om de afaceri nu știa când o să o mai vadă pe fata pe care o are împreună cu Monica Gabor. Recent, el a aflat că Irina va ajunge în țară la finalul lunii mai și își vor petrece timpul împreună, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Fostul magnat nu știa când o să-și mai vadă fiica

De curând, într-o apariție în emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu îi transmitea un mesaj Irinei și îi dezvăluia că își dorește să o vadă din nou și să simtă că are grijă de el.

De când a plecat de la tatăl său, Irina și-a construit un viitor în America. Ea studiază la un colegiu și vrea să lucreze în medicină. În plus, adolescenta este talentată și pictează, după cum se poate observa pe contul său de Instagram, acolo unde postează destul de rar.

ADVERTISEMENT

„Ea o să se ducă și la colegiu, din câte știu eu vrea să devină medic, neurochirurg. Îmi este greu din punct de vedere medical să mai ajung la ea pentru că nu mai am voie să zbor cu avionul, ca să nu mi se întâmple ceva în timpul zborului, să mai fac vreun AVC.

Eu aș vrea și oricând m-aș duce când mă anunță ea, să îi cunosc iubitul, adică pe viitorul ginere. Bănuiesc că se va apropia acest moment, pe care vreau să îl împărtășesc cu ea și cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc să se căsătorească cât mai devreme”, a povestit Irinel Columbeanu la Prima TV. Fostul milionar îndură cu greu singurătatea după ce Irina a decis să locuiască cu mama sa.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor