Sport

Ironie marca Mihai Stoica. Îl „transferă” pe Adi Popa în Anglia: „Ar fi fost căpitan”

Mihai Stoica l-a ironizat în stilul caracteristic pe Adi Popa. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB l-a „transferat” pe fotbalist în Anglia.
19.10.2023 | 22:15
Ironie marca Mihai Stoica Il transfera pe Adi Popa in Anglia Ar fi fost capitan
Mihai Stoica l-a ironizat pe Adi Popa după declarațiile din războiul FCSB - CSA Steaua. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adi Popa și-a exprimat din nou opinia în „războiul” pentru identitate și palmares dintre FCSB și CSA Steaua. Fost component al lotului „militarilor” până în vară, jucătorul de 35 de ani a fost „taxat” de Mihai Stoica. Oficialul vicecampioanei a postat un mesaj ironic pe pagina personală de Facebook.

Ironie marca Mihai Stoica. Îl „transferă” pe Adi Popa în Anglia: „Ar fi fost căpitan”

Adi Popa a îmbrăcat atât tricoul celor de la FCSB, cât și al celor de la CSA Steaua. Fotbalistul susține cu vehemență că echipa deținută de Ministerul Apărării este continuatoarea echipei istorice a Stelei.

ADVERTISEMENT

În cadrul ultimei apariții publice, „Motoreta” a vorbit despre „războiul” pentru identitate dintre cele două părți. Jucătorul de 35 de ani este de părere că FCSB practică un „marketing agresiv”, iar formația finanțată de Gigi Becali „îi spală pe creier pe suporteri”.

Mihai Stoica nu a rămas indiferent la declarațiile lui Adi Popa și i-a răspuns printr-o ironie fină. „Incompleți mai sunt și englezii ăștia. Cum să ai o echipă Reading și să n-ai și una Talking? La cât vorbește unul de pe la noi, ar fi fost căpitan”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de facebook.

ADVERTISEMENT
  • Adi Popa s-a transferat la Reading la începutul anului 2017. Englezii au plătit 600.000 de euro celor de la FCSB.  

Adi Popa, opinie clară în disputa FCSB – CSA Steaua: „Ideea e indusă cu forța”

Adi Popa a fost jucătorul celor de la FCSB în perioadele 2012-2017 și 2019-2020. Ulterior, fotbalistul a îmbrăcat tricoul Stelei în perioada 2021-2023. În prezent, fotbalistul este legitimat la Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

„Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani. Marketingul lor vizavi de brand și de ceea ce susțin că sunt este foarte agresiv și foarte puternic. Ăsta este adevărul.

Nu trece săptămâna fără să se discute că «FCSB este Steaua». Ideea asta, la cât de agresivă și puternică este, este indusă cu forța. «Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua». Iar cine nu cunoaște cu adevărat va lua de bună: «Da, așa e».

ADVERTISEMENT

Aici ține de percepția fiecărui om. Dacă omul asta crede în sinea lui… și eu am crezut, nu ascund. Marketingul și campania lor foarte agresive te pot induce în eroare și au efect la foarte mulți suporteri, oameni, copii. Mai ales dacă cealaltă parte nu combate asta.

Sunt de părere că și dacă nu ar exista războiul ăsta, clubul (n.r. CSA Steaua) tot ar avea nevoie să-și promoveze brandul, marca, în mod constant. Mai ales dacă ești într-un astfel de război. Dar asta nu ține de mine, ci de politica și filosofia clubului”, a spus Adi Popa la emisiunea „Națiunea Stelistă” despre „războiul” FCSB – CSA Steaua.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.75 este cota pentru „X” la meciul FCSB - FC Voluntari