Sport

Rusescu și Bourceanu l-au ironizat pe Adi Popa: „La ce echipă juca atunci când o eliminam pe Ajax?”

Raul Rusescu și Alexandru Bourceanu l-au ironizat pe Adi Popa, întrebându-l la ce echipă juca atunci când Steaua, actuala FCSB, o elimina pe Ajax Amsterdam.
19.10.2023 | 21:25
Rusescu si Bourceanu lau ironizat pe Adi Popa La ce echipa juca atunci cand o eliminam pe Ajax
Rusescu și Bourceanu l-au ironizat pe Adi Popa. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu și Alex Bourceanu au vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua, spunând că nu poate fi negată echipa care făcea performanțe în Europa, care se numea Steaua, și care obținea rezultate uluitoare, precum: eliminarea lui Ajax Amsterdam sau victoria împotriva lui Chelsea.

Rusescu și Bourceanu l-au ironizat pe Adi Popa

Raul Rusescu și Alex Bourceanu l-au ironizat pe Adi Popa în scandalul dintre CSA Steaua și FCSB: „La ce echipă juca Adi Popa atunci când noi reușeam să o eliminăm pe Ajax?

ADVERTISEMENT

N-am mai discutat cu el despre acest subiect de ceva timp. Dacă el crede că noi facem parte dintr-un masterplan, e treaba lui, dar nu e așa.

Am făcut cu toți un meci bun atunci și Adi Popa a jucat extraordinar, s-a descurcat foarte bine împotriva lui Daley Blind. Nu e singurul jignit de ei!”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai e o surpriză, suporterii adverși te jignesc și nu cred că a fost o problemă pentru Chipciu, mai ales că a și marcat. El și-a spus părerea, și-a menținut-o, nu am văzut nimic atât de urât din părerea lui. El doar și-a expus-o”, a mai spus Raul Rusescu, potrivit prosport.ro.

„Am jucat la aceeași echipă, nu putem nega existența ei!”

„Nu comentez ce a spus Adi. Fie că s-a numit Steaua, fie că ne-am numit FCSB, am jucat împreună în aceeași echipă. Noi acum negăm existența acelei echipe.

ADVERTISEMENT

Nu putem nega existența acelei echipe, oamenii care veneau pe stadion nu pot nega existența acelei echipe. Cei care spun că acea echipă nu a existat, trebuie să vină cu dovezi, să demonstreze ei că echipa nu a existat”, a continuat Alex Bourceanu.

„Alex Chipciu a spus lucruri, pe care noi, ceilalți, nu am avut curajul de a le spune. A punctat anumite lucruri. Suporterii pe care cei de la CSA îi au, erau în tribune la meciurile echipei, despre care ei spun că nu a existat.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud era mereu acolo! Suporterii celor de la CSA sunt cei care legiferează fotbalul? Nu cred că niciun suporter poate cere suspendarea unui fotbalist.

Ce declară Adi Popa e problema lui, e responsabil pentru ce declară. Eu nu am nimic de comentat, cred că am tot vorbit despre CSA și nu aș mai vrea să vorbesc”, a mai spus Alex Bourceanu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.90 este cota pentru „GG” la meciul FCSB - FC Voluntari