Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Israel – România, interzis fanilor! De ce se joacă la Budapesta

Israel - România s-ar putea juca fără spectatori! De ce „tricolorii” joacă împotriva naționalei pregătite de Alon Hazan la Budapesta.
27.10.2023 | 18:47
Israel  Romania interzis fanilor De ce se joaca la Budapesta
Israel - România va avea loc la Budapesta. Meciul s-ar putea juca fără spectatori în tribune. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Israel – România, partida din etapa a 9-a a preliminariilor Euro 2024, va avea loc la Budapesta. Deși toate indiciile se îndreptau spre destinația Cipru, Federația Israeliană de Fotbal a luat decizia de a muta partida din calificări în Ungaria. Meciul ar putea avea loc fără spectatori la fel cum s-a întâmplat la duelul cu Belarus.

Israel – România, interzis fanilor! De ce se joacă la Budapesta

România nu va merge în Israel pentru partida cu naționala lui Alon Hazan de pe 18 noiembrie, din cauza conflictului armat israeliano-palestinian. Președintele Federației Israeliene de Fotbal, Shino Zuaretz, a anunțat că partida Israel – România va avea loc în Ungaria, iar oficialul și-ar dori și fani în tribune.

ADVERTISEMENT

Totuși, Mitică Dragomir este convins că UEFA va decide ca meciul să se dispute fără spectatori. „Fac un pariu cu voi că dacă se joacă la Budapesta și se joacă cu spectatori, vor fi peste 15.000 de spectatori.

Eu zic că le dă fără spectatori, nu riscă. Le e frică de atentate. UEFA hotărăște și FIFA este implicată. Îți pune unul o bombă de te nenorocește”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a anticipat locația meciului Israel – România: „Nu m-a crezut nimeni”

Mitică Dragomir a anticipat încă din urmă cu o săptămână că Israel – România se va desfășura în Ungaria. „Oracolul” este de părere că absența spectatorilor din tribune va reprezenta un dezavantaj pentru „tricolori”.

„Am spus-o în emisiunea lui Horia de-acum o săptămână. Nu m-a crezut nimeni, dar le nimeresc. Ei știu ce înseamnă să joci într-o țară cu majoritatea populației ostilă. E dezavantaj (n.r. dacă jucăm fără spectatori).

ADVERTISEMENT

În momentul în care ungurii îi luau la înjurături pe români, le băgau puțin sânge în instalație proaspăt. Îi motiva puțin și pe ai noștri. Să știți de la mine, românul se naște naționalist. Orice neam se naște naționalist.

N-aș putea să zic neapărat că e un dezavantaj, cred totuși că ne-ar avantaja să nu fie public. Faptul că jucăm la Budapesta este o apăsare pentru noi”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Elveția, România și Israel, toate la Euro 2024? „Există posibilitatea”

Elveția, România și Israel ar putea merge împreună la Campionatul European din 2024. Naționala lui Alon Hazan are șansa să încheie pe locul 3 în Grupa I și să meargă la turneul final prin barajul de Nations League. Calificarea la Euro 2024 depinde și de clasamentul din Nations League.

Irlanda, care a terminat pe locul 26 în ultima ediție de Nations League, nu mai are șanse de a prinde primele locuri în grupă care asigură prezența direct la turneul final. În schimb, irlandezii pot prinde un loc de baraj, dacă încă două echipe cu o clasare mai slabă în Nations League vor merge direct la Euro.

Grecia, Albania și România îi mai pot da o mână de ajutor naționalei Irlandei, care trebuie să piardă cu Olanda. „Există chiar și varianta ca Israel să termine pe locul 3 și să meargă la baraj prin Nations League. Există posibilitatea să meargă toate. Un sistem absolut aiuritor, dar nu bate formatul Cupei României”, a dezvăluit Cristi Coste.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Israel - România, interzis fanilor! De ce se joacă la Budapesta

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților