Life

Israela, executată silit chiar și după moarte. Cum a fost posibil așa ceva

Israela Vodovoz a fost chemată în tribunal, deși a încetat din viață în anul 2018. Regretata milionară datorează o sumă de bani.
17.09.2021 | 18:47
Israela executata silit chiar si dupa moarte Cum a fost posibil asa ceva
Israela, executată silit chiar și după moarte. Cum a fost posibil așa ceva. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Fosta balerină se retrăsese la Vișeul de Sus, acolo unde a locuit și după divorțul de Liviu Arteni, care s-a produs în anul 2016, după 8 ani de relație.

Vedeta deținea o pensiune în zona respectivă, acolo unde și-a dus ultima suflare. Din păcate, Israela Vodovoz a avut ceva probleme financiare, în prezent fiind executată silit.

ADVERTISEMENT

Israela, chemată în instanță deși este moartă. Despre ce dosar este vorba

Potrivit wowbiz.ro, aceasta fost chemată în instanță într-un proces de executare silită. Este vorba de o companie locală de colectare a deșeurilor.

Cel mai probabil regretata balerină nu apucase să-și plătească facturile la gunoi, deși avea o avere destul de mare, care a rămas copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Se pare că firma respectivă și-a dorit să recupereze banii și a cerut executarea silită a debitoarei, chiar dacă între timp vedeta a murit, fiind găsită fără suflare în baie.

Sursa menționată mai sus mai arată că, instanța a admis cererea și a dat verde executării silite împotriva regretatei femei de afaceri.

ADVERTISEMENT

În sala de judecată s-a prezentat un executor judecătoresc care avea toate actele pregătite. Singurul impediment este un acord venit din partea instanței.

În momentul de față nu se știe dacă acesta a primit acceptul să execute rudele fostei balerine sau dacă mai există bunuri pe care le i le ia.

ADVERTISEMENT

Israela și Liviu, poveste de dragoste atipică. Au fost împreună 8 ani

Israela și Liviu Arteni au ajuns în lumina reflectoarelor datorită poveștii lor de dragoste atipică. Bărbatul era mai tânăr cu 25 de ani decât femeia de afaceri.

Vârsta nu a fost un impediment pentru cei doi, care s-au căsătorit. Din păcate, relația a mers doar 8 ani pentru că bărbatul ar fi devenit violent verbal și fizic.

După divorț, Liviu s-a ales cu o avere frumușică, în timp ce Israela a rămas singură și nu a dorit să mai iasă în spațiul public.

ADVERTISEMENT