Life

Israela, executată silit chiar și după moarte. Cum a fost posibil așa ceva

Israela Vodovoz a fost chemată în tribunal, deși a încetat din viață în anul 2018. Regretata milionară datorează o sumă de bani.
17.09.2021 | 18:47
Israela, executată silit chiar și după moarte. Cum a fost posibil așa ceva
Israela, executată silit chiar și după moarte. Cum a fost posibil așa ceva. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Fosta balerină se retrăsese la Vișeul de Sus, acolo unde a locuit și după divorțul de Liviu Arteni, care s-a produs în anul 2016, după 8 ani de relație.

Vedeta deținea o pensiune în zona respectivă, acolo unde și-a dus ultima suflare. Din păcate, Israela Vodovoz a avut ceva probleme financiare, în prezent fiind executată silit.

Israela, chemată în instanță deși este moartă. Despre ce dosar este vorba

Potrivit wowbiz.ro, aceasta fost chemată în instanță într-un proces de executare silită. Este vorba de o companie locală de colectare a deșeurilor.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil regretata balerină nu apucase să-și plătească facturile la gunoi, deși avea o avere destul de mare, care a rămas copiilor săi.

Se pare că firma respectivă și-a dorit să recupereze banii și a cerut executarea silită a debitoarei, chiar dacă între timp vedeta a murit, fiind găsită fără suflare în baie.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai sus mai arată că, instanța a admis cererea și a dat verde executării silite împotriva regretatei femei de afaceri.

În sala de judecată s-a prezentat un executor judecătoresc care avea toate actele pregătite. Singurul impediment este un acord venit din partea instanței.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se știe dacă acesta a primit acceptul să execute rudele fostei balerine sau dacă mai există bunuri pe care le i le ia.

Israela și Liviu, poveste de dragoste atipică. Au fost împreună 8 ani

Israela și Liviu Arteni au ajuns în lumina reflectoarelor datorită poveștii lor de dragoste atipică. Bărbatul era mai tânăr cu 25 de ani decât femeia de afaceri.

ADVERTISEMENT

Vârsta nu a fost un impediment pentru cei doi, care s-au căsătorit. Din păcate, relația a mers doar 8 ani pentru că bărbatul ar fi devenit violent verbal și fizic.

După divorț, Liviu s-a ales cu o avere frumușică, în timp ce Israela a rămas singură și nu a dorit să mai iasă în spațiul public.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri