Fotbal international

Italia – Portugalia 0-0 în Liga Națiunilor. Lusitanii câștigă grupa. Video

17.11.2018 | 23:42
Italia  Portugalia 00 in Liga Natiunilor Lusitanii castiga grupa Video

Întâlnirea Italia – Portugalia s-a disputat sâmbătă, de la ora 21:45, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano, în etapa a cincea, penultima a Grupei 3 din Divizia A a Ligii Națiunilor. În meciul tur dintre cele două formații, portughezii s-au impus acasă cu scorul de 1-0 prin golul marcat de fostul jucător al Milanului, Andre Silva. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:39 / Italia și Portugalia s-a încheiat nedecis 0-0. În urma acestui rezultat, portughezii nu mai pot pierde locul 1 în grupă și vor juca în turneul final pentru câștigarea trofeului.

 


UPDATE, ora 22:26 / Tuttosport scrie că Leonardo Bonucci este fluierat la fiecare atingere de balon pe San Siro. Fanii se răzbună pe faptul că fundașul central a revenit la Juventus Torino după doa run an petrecut la AC Milan.


UPDATE, ora 21:45 / A început meciul Italia – Portugalia.


UPDATE, ora 21:22 / S-au anunțat echipele de start.


Deși au jucat doar două meciuri în grupă, față de trei câte au italienii și polonezii, portughezii au maximum de puncte. În afara victoriei în fața ”squadrei azzurra”, lusitanii s-au impus și la Varșovia, cu scorul de 3-2, și sunt liderii grupei. De altfel, elevii lui Fernando Santos au nevoie de un singur punct la Milano pentru a-și asigura primul loc și calificarea la turneul final pentru câștigarea trofeului, care se va desfășura în vara anului 2019 între cele patru formații care se vor impune în grupele din Divizia A.

Italia – Portugalia LIVE STREAM în Grupa 3 a Diviziei A din Liga Națiunilor

Pentru partida Italia – Portugalia din Grupa 3 a Diviziei A a Ligii Națiunilor, Roberto Mancini i-a convocat în premieră pe Sandro Tonali, Stefano Sensi și Vincenzo Grifo, dar i-a lăsat acasă pe Mario Balotelli și Andrea Belotti. Mijlocașul Federico Bernardeschi a părăsit cantonamentul ”squadrei azzurra” din cauza unor probleme medicale.

Bruma și Brian Cristante într-un duel pentru balon în meciul Portugalia - Italia 1-0 din Liga Națiunilor
Bruma și Brian Cristante într-un duel pentru balon în meciul Portugalia – Italia 1-0 din Liga Națiunilor

De partea cealaltă, superstarul Cristiano Ronaldo va lipsi și de la ultimele meciuri din faza grupelor Nations League, așa cum a fost înțelegerea încă de la început. Însă, Fernando Santos a convocat cei mai în formă jucători ai momentului și, surprinzător, pe fostul portar de la CFR Cluj, Beto.

Italia – Portugalia LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Italia – Portugalia va putea fi urmărită numai în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO, deoarece televiziunile din România nu transmit această competiție. Pe site-ul nostru veți găsi toate golurile și cele mai importante faze ale meciului de pe stadionul Giuseppe Meazza.

Reprezentativa Italiei pornește ca favorită în întânirea de sâmbătă, având o cotă de 2,30 la victorie, față de 3,30 pentru Portugalia și 3,20 pentru un rezultat de egalitate. Bookmakerii oferă o cotă de 2,30 pentru un rezultat de 0-0 la pauză și de 4,40 pentru un număr fix de trei goluri în meci.