Fotbal international

Italienii sunt siguri că Dennis Man va da lovitura la Parma: “Toţi îşi pun mari speranţe”

05.02.2021 | 22:14
Italienii sunt siguri ca Dennis Man va da lovitura la Parma Toti isi pun mari sperante
ADVERTISEMENT

Italienii își pun mari speranțe în Dennis Man și sunt siguri că fotbalistul venit de la FCSB va da lovitura la Parma. Opinia este una generală, susținută atât de fanii “cruciaților”. cât și de reprezentanții clubului.

Dennis Man, transferat de curând la Parma, a fost prezentat oficial alături de celelalte achizții din perioada de mercato, Joshua Zirkzee și Vasilios Zagaritis.

ADVERTISEMENT

Românul a debutat deja în mod oficial la noul său club în partida diin Serie A pierdută cu scorul de 2-0 împotriva celor de la Napoli.

Italienii sunt siguri că Dennis Man va da lovitura la Parma: “Toţi îşi pun mari speranţe”

“Cei 3 jucători au demonstrat dorinţa de a ajuta Parma să iasă din zona nisipurilor mişcătoare. Iar toţi îşi pun mari speranţe în românul Man în special, asta şi pentru că s-a plătit o sumă considerabilă pentru el.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să-l împovărăm cu prea multe responsabilităţi, suntem conştienţi de diferenţa dintre campionatul României şi cel al Italiei, dar are potenţialul de a se impune. Zirkzee şi Zagaritis arată bine, dar spre deosebire de Man vor avea mai puţine şanse să joace din primul minut (în special grecul), dar par nerăbdători să-şi demonstreze valoarea”, au scris cei de site-ul la parmalive.com.

Clubul italian Parma a plătit 13 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man și este de așteptat ca fotbalistul român să prindă echipa de start în următoarele partide de Serie A. Următoarea meci este programat duminică, pe teren propriu, contra celor de la Bologna.

ADVERTISEMENT

Dennis Man la prezentarea oficială: “Am înțeles care sunt diferențele între Serie A și Liga 1”

Dennis Man a declarat la prezentarea oficială că a conștientizat care sunt diferențele dintre cele două ligi, însă este încrezător că va reuși să se impună datorită calităților pe care le deține: “Am văzut care sunt diferenţele dintre Seria A şi Liga 1, sunt două campionate complet diferite.

Am înţeles repede asta, dar încerc să mă acomodez ca să intru pe teren şi să-mi demonstrez calităţile. Sunt câteva zile de când am venit aici, încerc să intru în ritmul echipei, nu ştiu dacă voi juca şi în meciul următor.

ADVERTISEMENT

Sunt conştient de ceea ce înseamnă să joc în Serie A, coechipierii de la Parma m-au primit foarte bine, sunt gata să dau tot ce-i mai bun şi să ajut echipa. Sunt un jucător tehnic, am o viziune de joc foarte bună, mă adaptez repede situaţiilor din meci, cred că sunt şi rapid”, a declarat Dennis Man.

ADVERTISEMENT
Tags: