Sport

Juventus – AC Milan 0-0, în etapa a 34-a din Serie A. Cum arată lupta pentru locul 2 după rezultatul din derby

Derby-ul Juventus - AC Milan, jucat în runda 34 din Serie A, s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Vezi cum arată lupta pentru locul 2.
27.04.2024 | 20:41
Juventus  AC Milan 00 in etapa a 34a din Serie A Cum arata lupta pentru locul 2 dupa rezultatul din derby
Juventus - AC Milan 0-0. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
27-04-2024
15:16

Juventus - AC Milan 0-0

Clasament etapa 34 din Serie A. Sursa Foto: Flashscore
Clasament etapa 34 din Serie A. Sursa Foto: Flashscore

Vezi aici cele mai interesante faze

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 1: Start de meci!

Echipele de start la meciul Juventus – AC Milan.

  • Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Weah, Cambiaso, Locatelli, Rabiot, Kostic – Vlahovic, Yildiz. Rezerve: Perin, Pinsoglio – Alcaraz, Alex Sandro, Chiesa, Djalo, Iling Junior, Kean, McKennie, Milik, Miretti, Nicolussi Caviglia, Rugani. Antrenor: Massimiliano Allegri.
  • AC Milan: Maignan – Musah, Gabbia, Thiaw, Florenzi – Adli, Reijnders – Pulisic, Loftus-Cheek, Leao – Giroud. Rezerve: Nava, Sportiello – Bartesaghi, Bennacer, Caldara, Chukwueze, Ikafor, Simic, Terracciano, Zeroli. Antrenor: Stefano Pioli.

Juventus – AC Milan obișnuia să fie un derby pentru titlu, însă în acest sezon miza reprezentată de câștigarea campionatului a dispărut încă din etapa 33. Inter Milano și-a adjudecat cel de-al 20-lea Scudetto din istoria clubului, iar Juve și Milan se pot lupta doar pentru locul secund.

Juventus – AC Milan, live video online, în etapa 34 din Serie A

Stefano Piolo va părăsi AC Milan la finalul sezonului, însă speră să plece cu capul sus de pe San Siro. Cu șase etape înainte de finalul campionatului, “Diavolul“ este pe locul 2, la cinci puncte deasupra lui Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Formația de pe Juventus Stadium nu renunță la ideea de a deveni vice-campioană, iar meciul din data de 27 aprilie este un prilej excelent pentru a se apropia de AC Milan. Un avantaj important al lui Juventus constă în absențele din tabăra oaspeților.

Pioli nu se va putea baza pe Calabria, Theo Hernandez și Fikayo Tomori, toți suspendanți. De asemenea, vor lipsi și Pobega și Kalulu, iar Kjaer și Mirante sunt incerți. De la Juve,  va fi suspendat doar Fagioli, iar Kean se confruntă cu o accidentare la genunchi.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Juventus – AC Milan

Meciul care se joacă la Torino va fi transmis în direct pe posturile de televiziune Digisport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 2. Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

În tur, Juventus a câștigat cu 2-0 pe San Siro, în etapa a noua. Golul bianconerilor a fost marcat de Locatelli, în minutul 63. AC Milan a rămas atunci în zece oameni încă din minutul 40, când Thiaw a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Program și clasament Serie A, etapa 34

Cea de-a 34-a etapă din sezonul 2023-2024 al Serie A a început vineri și continuă până luni. Iată programul complet al rundei:

Vineri, 26 aprilie

  • Frosinone – Salernitana

Sâmbătă, 27 aprilie

  • Lecce – Monza
  • ora 19:00 Juventus – AC Milan (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 21:45 Lazio – Verona
ADVERTISEMENT

Duminică, 28 aprilie

  • ora 13:30 Inter – Torino
  • ora 16:00 Bologna – Udinese
  • ora 19:00 Atalanta – Empoli
  • ora 19:00 Napoli – AS Roma
  • ora 21:45 Fiorentina – Sassuolo

Luni, 29 aprilie

  • ora 21:45 Genoa – Cagliari

Clasament Serie A

clasament serie a

Cote pariuri la meciul Juventus – AC Milan

Juventus are cota 2,07 să câștige meciul cu AC Milan. Cota pe egal este 3,35, iar “2 solist“ aduce o cotă de 3,70. Șansa dublă 1X vine cu o cotă de 1,31. 12 are cota 1,33, iar x2 1,78.

În ultimele cinci partide directe din Serie A, Juventus are o victorie, două partide s-au terminat la egalitate și două partide au fost câștigate de AC Milan.

Juventus – AC Milan, live stream, 19:00, Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2

Conform presei din Italia, cele mai mari șanse să devină noul antrenor al lui AC Milan este Antonio Conte. Adică întocmai cel care a dat startul “hegemoniei“ lui Juventus, care a câștigat nouă titluri consecutive între 2012 și 2020.

Până să fie preluată de Conte sau de alt manager, Milan trebuie să își protejeze avansul de cinci puncte, pentru a fi sigură că se clasează pe locul secund în Serie A. Meciul cu Juventus nu se anunță a fi deloc simplu pentru rossoneri.

ADVERTISEMENT