News

Iubita de 19 ani a tânărului carbonizat în accidentul de la Lețcani vine zilnic la mormântul acestuia. ”Aș da orice să te mai pot vedea”

Ștefania, iubita lui Dănuț Iliescu, tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de acum câteva săptămâni, de la Lețcani, nu-și poate reveni din șocul suferit. Cei doi aveau o relație de doi ani și erau nedespărțiți.
10.07.2022 | 11:36
Iubita de 19 ani a tanarului carbonizat in accidentul de la Letcani vine zilnic la mormantul acestuia As da orice sa te mai pot vedea
Dănuț Iliescu, tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Lețcani, și iubita lui, Ștefania / Foto: Intagram DSE.Ștefania
ADVERTISEMENT

Conform informațiilor apărute în presa locală, Ștefania merge zilnic la mormântul lui Dănuț și chiar și-a creat un adevărat altar, acasă, format din fotografii cu iubitul ei, icoane și cruci.

Drama iubitei lui Danuț Iliescu: ”Sufletul tău mă va ghida mereu”

Ștefania obișnuiește să posteze fotografii și clipuri pe rețelele de socializare, cum este și cea în care el apare cu spatele iar ea cu fața.

ADVERTISEMENT
stefania danut iliescu
Ștefania și-a făcut un altar din fotografiile cu fostul ei iubit / Foto: Instagram DSE.Ștefania

„Unul lângă altul, dar direcția e diferită. El privește spre trecut, iar eu privesc spre viitor… Da, viitorul meu nu mai este cu el, însă doar fizic, știu că sufletul lui îmi va ghida drumul mereu. Te iubesc, iubirea mea, îmi este foarte dor de tine, aș da orice să te mai pot vedea, măcar o singură secundă”, a precizat Ștefania, conform BZI.

Ștefania a ajuns prima la locul accidentului

Tânăra de 19 ani păstrează și acum, pe noptiera de lângă patul ei, un hanorac ce i-a aparținut iubitului ei. De asemenea, ea a explicat și semnificația brățării pe care Dănuț o purta în momentul accidentului.

ADVERTISEMENT

„Mulți ați văzut brățara lui cu tractoraș pe care o avea de la mine, poate vi se pare ceva banal, dar pe spatele medalionului a fost gravată prima mea declarație de iubire. Atunci i-am spus, printr-un citat, că nimeni nu-l va iubi mai tare ca mine. Acum, eu port altă brățară, cu chipul lui, dar cu același mesaj pe spate! Te iubesc, îngerul meu!”, a precizat Ștefania.

mormant victima accident letcani
Ștefania merge zilnic la mormântul lui Dănuț / Foto: Instagram DSE.Stefania

Deși a trecut o lună de la tragedie, fata nu a depășit trauma pierderii fulgerătoare a partenerului ei. Ea a ajuns prima la fața locului, după accident, și a părăsit ultima cimitirul, după funerarii.

ADVERTISEMENT

„Am fost prima care a ajuns la tine, prima care a avut putere să te atingă, dar ultima care a plecat de lângă mormânt… Te iubesc!”, a menționat tânăra.

Dănuț Iliescu a murit carbonizat, după ce rămăsese încarcerat în mașina care a luat foc

Dănuț Iliescu, student la Facultatea de Agronomie din cadrul Universității de Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad”, județul Iași, și-a pierdut viața pe 30 mai 2022, în jurul orei 20:00, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident de circulație între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei.

ADVERTISEMENT

Iliescu a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe carosabil, lovind puternic un arbore aflat pe marginea drumului. În urma impactului, mașina a luat foc, iar cei doi pasageri care se mai aflau în autoturism au reușit să se salveze.

Tânărul a rămas încarcerat, între fiarele vehiculului și nu a mai avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT