Life

Iubita lui Victor Slav, mai incitantă decât Bianca Drăgușanu. S-a pozat fără pic de rușine

21.01.2021 | 08:27
Iubita lui Victor Slav mai incitanta decat Bianca Dragusanu Sa pozat fara pic de rusine
Iubita lui Victor Slav, mai incitantă decât Bianca Drăgușanu. S-a pozat fără pic de rușine. Sursa foto: stirescu.ro
ADVERTISEMENT

Ela, actuala iubită a lui Victor Slav, a rupt gura târgului după ce s-a fotografiat într-o ipostază incitantă, mai ceva decât Bianca Drăgușanu. Tânăra a renunțat la inhibiții și s-a pozat fără pic de rușine. 

Frumoasa blondină a adoptat „rețeta” pe care multe dintre vedetele autohtone au încercat-o și s-a fotografiat în cada plină cu spumă. Tânăra a beneficiat de o atmosferă pe cinste și s-a relaxat la lumina lumânărilor și cu un pahar de vin alb.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fostului prezentator de la Kanal D știe cum să-și pună în valoare calitățile și nu ezită să se pozeze în ipostaze provocatoare, demne să ia mințile bărbaților de pe rețelele de socializare. La fel s-a întâmplat și acum când iubita lui Victor Slav a primit sute de aprecieri.

Ela, iubita lui Victor Slav, fotografie provocatoare mai ceva ca Bianca Drăgușanu

Unii sunt de părere că Ela seamănă izbitor de mult cu fosta soție a vedetei, și anume Bianca Drăgușanu. Ce-i drept, Victor Slav are un tipar de femeie pe care-l urmărește, cele două femei din viața sa fiind blonde și tunate din cap până-n picioare.

ADVERTISEMENT

Ela are îmbunătățiri la nivelul buzelor și silicoane. Blondina l-a atras pe fostul prezentator de la meteo cu o prezență unică, dar și cu atuurile sale. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, dovadă că tânăra a cunoscut-o pe fiica sa, Sofia, alături de care petrece mult timp.

Povestea lor de dragoste durează de aproximativ 2 ani, Victor Slav mărturisind la un moment dat că are planuri mari cu actuala iubită. Ela nu dorește să iasă în evidență, în ciuda faptului că lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței.

ADVERTISEMENT
Ela, iubita actuală a lui Victor Slav
Imaginea cu care Ela, iubita lui Victor Slav a luat mințile bărbaților. Sursa foto: Instagram.com

„Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște businessuri online. Da, am prezentat-o familiei.

Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență. 

ADVERTISEMENT

Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație, iubesc si sunt iubit”, a declarat Victor Slav în urmă cu câteva luni, într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT
Tags: