News

Iubitul fetei moarte la Paris, detalii despre înmormântare! Ce a cerut să fie adus la priveghi

08.04.2019 | 15:30
Iubitul fetei moarte la Paris detalii despre inmormantare Ce a cerut sa fie adus la priveghi

Tânăra care a murit la Paris, cu câteva clipe înainte de a fi cerută de soție, a fost înmormântată luni. O chema Andreea, avea 23 de ani și a înmărmurit o țară întreagă. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum, iar la funeralii au fost aduse foarte multe flori. Așa și-ar fi dorit ea, spune iubitul său.

Iubitul fetei care a murit în Paris, înainte să fie cerută de soție, a cerut să fie aduse multe flori la înmormântare

Andrei, iubitul Andreei, a postat un mesaj plin de tristețe pe o rețea de socializare, înainte de înmormântarea celei care ar fi trebuit să-i devină soție. “Paris, oraș blestemat! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta .. TE VOI IUBI MEREU , ÎNGERUL MEU SCUMP ȘI DRAG!!!”, a scris Andrei, iubitul Andreei.

“Aduceți flori, multe flori și cât mai colorate… cu siguranţă acolo sus unde e ea, se va bucura vânzând că facem așa cum și-ar fi dorit ea. NU AȘA TREBUIA SĂ FIE!. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încurajare… sunt convins că Iulia nu știa cât de mulți oameni o iubesc”, este un alt mesaj publicat de el.

Iubitul fetei moarte in Paris repatriaza romanii morti in strainatate

Andrei se ocupă cu repatriubitaierea românilor morți peste hotare

Ca o ironie a sorții, iubitul fetei deține o firmă care de câțiva ani se ocupă cu repatrierea românilor decedați peste hotare. „Misiunea noastră este aceea de a fi alături de cei care pierd pe cineva dragi și doresc să aducă un ultim omagiu deosebit persoanei decedate.

Compania noastră oferă servicii funerare și de repatriere în cele mai avantajoase condiții de preț și timp. Investim activ și constant în profesionalismul echipei noastre pentru a asigura toată gama de servicii de repatriere și articole funerare la cele mai înalte standarde. Agenția de pompe funebre Andreas vine în sprijinul familiei îndoliate preluând întreaga sarcina a organizării înhumării”, se arata in descrierea firmei Andreas