Life

Iubitul Loredanei Chivu, fostul soț al celebrei Anda Adam, face primele declarații despre cuplu! Fierbe showbiz-ul

Sorin Nicolescu, fostul soț al celebrei Anda Adam, se iubește pătimaș cu altă divă a showbiz-ului, Loredana Chivu, și are planuri mari cu ea.
22.02.2024 | 16:25
Iubitul Loredanei Chivu fostul sot al celebrei Anda Adam face primele declaratii despre cuplu Fierbe showbizul
Iubitul Loredanei Chivu, fostul soț al Andei Adam, Sorin Niculescu, are planuri pentru noua relație / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Nicolescu a divorțat de Anda Adam acum câțiva ani, iar recent și-a refăcut viața în compania starletei Loredana Chivu. Discreți din cale afară cu viața personală, cei doi preferă să se iubească departe de lumina reflectoarelor.

Iubitul Loredanei Chivu, Sorin Nicolescu, primele declarații despre relația cu blonda

Sorin Nicolescu a preferat, ani la rândul, să rămână în umbră. Era fostul soț al celebrei Anda Adam, iar după divorț nu s-a mai afișat cu alte femei. Până acum. Pentru că, de ceva vreme, se iubește cu Loredana Chivu. Ba chiar, așa cum a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK, are planuri mari.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, iubitul Loredanei Chivu ne-a dezvăluit că deja cele mai importante fete din viața lui s-au văzut. E vorba, desigur, de Evelin, fiica din căsnicia cu Anda Adam, și Loredana Chivu, focoasa lui iubită. Care, cât de curând, se va muta alături de el. Pentru că, normal, orice cupluri cu planuri trebuie să locuiască împreună măcar o perioadă.

Sorin Niculescu, despre Loredana Chivu: ”Caracter puternic”

În primul rând am observat că ești o persoană discretă pe social media, deși, după o relație cu Anda Adam și o alta în curs cu Loredana Chivu, am spune că ai fi mai deschis cu cei care te urmăresc. De ce ai ales să fii “în umbră”?

ADVERTISEMENT

Nu am ales să fiu în umbră, dar atâta timp cât nu sunt o persoană publică prin prisma meseriei, mi se pare penibil să vreau să apar prin tot felul de publicații.

Apropo de publicații, s-a scris în presă că ai avea o relație cu Loredana Chivu. Este ea cea care ți-a redat zâmbetul pe buze?

ADVERTISEMENT

– Nu este vorba că mi-a redat zâmbetul, dar într-adevăr avem o relație și asta mă face fericit! Cel mai fericit!

Ce îți place foarte mai mult la partenera ta de viață?

– Ochii și caracterul ei puternic!

Cum s-a produs apropierea? Cum v-ați cunoscut?

– Ne cunoaștem de mult, dar ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am început să ne apropiem din ce în ce mai tare unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Deja ești tatăl unei fetițe adorabile, dar asta nu înseamnă că familia nu se poate mări. Îți mai dorești copii? Poate unul cât de curând cu Loredana?

– Sigur că îmi doresc, mai ales că amândurora ne plac copiii.

Evelin și Lore deja s-au cunoscut? Ați ieșit împreună?

– Da, s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine.

Iubitul Loredanei Chivu: ”Vreau să se mute cu mine”

Care sunt planurile voastre pentru viitor, mai ales că lucrurile evoluează foarte repede. Ați discuta, poate, chiar să vă mutați împreună?

– Da, vreau să se mute cu mine și îmi doresc să facă parte din viața mea pentru totdeauna!

Ce nu știu oamenii despre Sorin copilul? Cum l-ai descrie?

– Un copil cuminte, dintr-o familie cât se poate de normală.

Ce ai învățat de la părinții tăi și vrei neapărat să aplici în relația cu fiica ta?

– Mi se pare important să învețe să-și croiască din timp un drum care să-i ofere siguranță în viață.

Ce visat în anii copilăriei să te faci atunci când vei fi “mare”?

– Mi-am dorit să devin judecător, de asta am și absolvit Facultatea de Drept.

Anii au trecut, și, inevitabil, ai ajuns bărbat. Care este factorul declanșator care a dus transformarea ta, la maturizare?

– Sunt mai mulți factori care au contat la transformările din viața mea, printre care faptul că am devenit tată. Consider că acesta este cel mai important, cel care mi-a adus cea mai mare responsabilitate.

Sorin, afectat de divorțul de mama fiicei sale

Transformările survin din lucruri bune, plăcute, dar și din unele situații mai puțin plăcute. Care a fost cel mai greu moment al existenței tale?

– Momentul în care am realizat că nu mai pot fi lângă fetița mea atât de mult timp cât este necesar, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem încă super apropiați.

Divorțul de Anda Adam a fost, probabil, un alt punct decisiv al vieții tale. Cum ți se pare că ai devenit după separarea de ea?

– Nu știu, probabil sunt mai îngăduitor (n.r. râde).

Chiar dacă ați divorțat, tu și Anda aveți un copil minunat împreună. În ce relație ați rămas, fie și doar de dragul fetiței voastre?

– Cu Anda am rămas într-o relație foarte bună, așa cum ar trebui să fie toți părinții!

Chiar dacă nu mai locuiești alături de Eve, bănuiesc că vă vedeți foarte des. Ce vă place să faceți împreună?

– Să jucăm fotbal (n.r. râde).

Anda, persoană publică, iar tu un antrenor care stă cât mai departe de presă, de lumina reflectoarelor. Ce meserie ți-ar plăcea să urmeze micuța?

– Orice își dorește ea, numai să-i ofere siguranță, liniște și fericire!

ADVERTISEMENT