Life

Iulia Albu a comentat ținuta lui Ilie Năstase și rochia de mireasă a Ioanei Simion. Cum a catalogat apariția mirilor

09.06.2020 | 19:07
Iulia Albu a comentat tinuta lui Ilie Nastase si rochia de mireasa a Ioanei Simion Cum a catalogat aparitia mirilor
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă despre ținuta lui Ilie Năstase și rochia de mireasă a Ioanei Simion pe care a îmbrăcat-o la nunta cu fostul mare tenisman. Ceremonia a avut loc într-un restaurant de fițe de pe malul mării.

Ce-a spus Iulia Albu despre ținuta mirilor, Ilie Năstase și Ioana Simion

Iulia Albu a fost încântată de rochia de mireasă pe care a purtat-o Ioana Simion, a cincea soție a lui Ilie Năstase, care, de asemenea, a ales o ținută impecabilă.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut, au fost foarte discreți. A fost foarte finuță. Nu a fost nimic deranjant, a fost chiar interesantă. Ilie Năstase are stilul lui, clasic, care îi vine foarte bine”, a spus Iulia Albu în emisiunea La Măruță.

Pentru nunta cu Ioana Simion, Ilie Năstase a purtat uniforma de general. S-au căsătorit pe malul mării, într-un restaurant luxos, iar nași de cununie le-au fost Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana Marcu.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana s-au cununat la mănăstire

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat religios la o mănăstire din Techirghiol, pe care mireasa o frecventează de mai mulți ani. La slujba care a durat mai bine de o oră, au luat parte familiile și prietenii cei mai apropiați ai mirilor.

După cununie, Ilie și Ioana, însoțiți de alaiul de nuntași, au petrecut la restaurantul din cadrul Caelia Beach, din stațiunea Mamaia. Tot acolo se află și Caelia Residence, unde Ilie deține un apartament de lux.

ADVERTISEMENT

Meniul a fost unul exclusivist, iar tortul miresei a fost realizat de o cofetărie din Constanța.

Din partea Ioanei au venit doar mama și fratele acesteia, iar din partea fostului mare sportiv, nepotul său, Ștefan.