Sporturi

Ilie Năstase, a cincea oară în fața altarului! La 73 de ani! „Ciprian Marica naș, da! De ce? Păi, atunci, cu criminalii eliberați ce-ar trebui să facem?!” Exclusiv

08.06.2020 | 18:32
Ilie Nastase a cincea oara in fata altarului La 73 de ani Ciprian Marica nas da De ce Pai atunci cu criminalii eliberati cear trebui sa facem Exclusiv
Ilie Năstase, a cincea oară în fața altarului! La 73 de ani! „Ciprian Marica naș, da! De ce Păi, atunci, cu criminalii eliberați ce-ar trebui să facem!” Sursa foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este un bărbat curajos: s-a căsătorit! A cincea oară! „Nasty” și Ioana Simion și-au consfințit iubirea cu… năbădăi (erau la un pas, mic!, de despărțire la un an și o lună de la căsătoria civilă, 25 aprilie 2019) sâmbătă, 6 iunie, la o mănăstire din Techirghiol. Părinți spirituali, adică nași, le-au fost o altă Ioana, Marcu, alături de Ciprian Marica.

Ilie Năstase, a cincea oară în fața altarului! La 73 de ani! „Ciprian Marica naș, da! De ce? Păi, atunci, cu criminalii eliberați ce-ar trebui să facem?!”

FANATIK l-a „deranjat” în „luna de miere” pe fostul număr 1 mondial în tenis pentru a-l provoca să „dea din casă” (de piatră!), dar Ilie a fost scurt ca un stop reușit în buza fileului…

ADVERTISEMENT

„N-am făcut nimic deosebit, am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant… A fost simplu și frumos, noi așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate, așa a vrut soția mea. N-am făcut nici nuntă, nici nimica… o s-o facem… Acum, în momentul ăsta nu era… momentul!”

Nași au fost Ioana Marcu și Ciprian Marica, un cuplu care a știut să treacă peste aventura super-mediatizată a fostului atacant de națională, surprins îmbrăcat… dezbrăcat, doar în prosop, cu o doamnă într-o cameră de hotel, chiar de soțul încornorat.

Întrebarea, altfel neplăcută, a venit firesc: „De ce tocmai Ciprian Marica naș?”. Iar Ilie Năstase a „returnat” ca din tun, un „rever în lung de linie” fără replică pentru „adversari”…

ADVERTISEMENT

„Ciprian este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el, ne-am asociat la «Academia» mea (n.red. – în cartierul Aviației, în spatele stației de metrou „Aurel Vlaicu”) să facă și el fotbal unde e tenisul meu…”

„Ioana mea este, de asemenea, foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des că suntem vecini aici unde suntem acum, la Mamaia, la «Caelia», ne vedem foarte des aici, ne vedem foarte des la «Academie»”

„Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”

Ilie Năstase: „Dacă erau rudele lor omorâte, tot așa îi judecau pe criminali? …Și le dădeau drumul dacă le omorau pe cineva drag? Nu cred!”

Iar despre „jocul” lui Marica „în deplasare”, Ilie Năstase a „servit” în colțul exterior, cu mult… „efect”!

  • „Ce, dacă a făcut în trecut niște treburi, ce, trebuie să rămânem pătați de treaba asta? Toată lumea greșește, este omenesc, nimeni nu este mai presus de greșeală, nu-nțeleg atâta răutate la opinia publică…”
  • „Unii care omoară copii, femei, alea sunt greșeli… și ăia sunt mai puțin pedepsiți! Aici e o problemă adevărată… dramatică… tragică… Ba îi și scot din pușcărie mai devreme! Pentru bună purtare! Și ăia au omorât oameni!”
  • „Nu știu care sunt judecătorii ăia nenorociți, că nu pot să le spun altfel… Nu e normal să mai iasă la lumina zilei cineva care a omorât, ba să mai fie și eliberat!”
  • „Cine sunt oamenii ăștia care îi judecă?! Spânzurați trebuie, domne, nu închiși în pușcărie! Dacă erau rudele lor omorâte, tot așa îi judecau pe criminali? …și le dădeau drumu’ dacă le omorau pe cineva drag? Nu cred!”
  • 4 soții a avut Ilie Năstase înaintea mariajului cu Ioana Simion: belgianca Dominique Grazia (1972-1980), americanca Alexandra King (1984-2003), Amalia Teodorescu (2004-2010) și Brigitte Sfăt (2013-2018)
  • 350.000 de euro are Ilie Năstase în 3 conturi (lei, euro, dolari), ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri de 50.000 de euro, conform impact.ro. „Nasty” deține un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, o casă în București, un apartament de lux la Mamaia, în hotelul „Caelia”, și este „motorizat” cu un BMW X6 , un BMW Z3, un Mini Cooper și o… motocicletă!
ADVERTISEMENT