Life

Iulia Albu a explicat de ce avea fața umflată la America Express. Vedeta a spus motivul pentru care a apărut așa la TV

Iulia Albu a explicat de ce avea fața umflată la America Express. Fanii au văzut-o de mai multe ori așa în timpul emisiunii TV.
31.10.2023 | 18:17
Iulia Albu a explicat de ce avea fata umflata la America Express Vedeta a spus motivul pentru care a aparut asa la TV
Iulia Albu a explicat de ce avea fața umflată la America Express. Foto Captură antena 1
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a explicat de ce avea fața umflată la America Express. De ce a apărut așa la TV, de fapt. Vedeta a făcut acum declarații despre subiect.

Iulia Albu a explicat de ce avea fața umflată la America Express

Cei care au urmărit emisiunea America Express au observat că Iulia Albu avea în anumite momente fața umflată.

ADVERTISEMENT

Acum, vedeta a explicat de ce i s-a întâmplat acest lucru pe parcursul emisiunii. Este vorba despre faptul că este intolerantă la gluten și mâncarea pe care o consuma la America Express conținea și această substanță. Pe scurt, acesteia i se umfla fața din cauza intoleranței sale.

Tot într-o postare făcută pe rețelele de socializare, Iulia Albu a mai povestit și alte curiozități legate de America Express.

ADVERTISEMENT

„Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici, despre America Express. Aici nu avea nimeni probleme cu nicio glandă, pur și simplu am intrat în competiție ceva mai rotunjori.

Câteodată veți observa că fața mea este foarte umflată. Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile.

ADVERTISEMENT

În trecut am dat probă pentru a fi vocea personajului Dezgust din Inside Out (ceea ce explică a doua foto din slide), dar au ales pe cineva mai simpatic.

Eu nu știu să montez nimic în afară de video-uri și călugărițe (vezi foto 3 si 4). Vă explic mai târziu mai multe”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce este intoleranța la gluten pe care o are Iulia Albu. Mulți oameni suferă de ea

Intoleranța la gluten este o condiție în care organismul nu poate digera sau asimila corect glutenul, o proteină găsită în grâu, secara și orz.

Dacă ai intoleranță la gluten, poți experimenta o varietate de simptome dacă decizi să consumi alimente care conțin substanța.

Este vorba despre probleme digestive: balonare, dureri abdominale, diaree sau constipație. Ea mai poate da și oboseală, dureri de cap sau erupții cutanate.

ADVERTISEMENT