Life

Boala de care suferă Lora. A aflat acum 5 ani ce se întâmplă cu ea: ”Am renunțat la tot”

Lora a aflat în urmă cu cinci ani de zile de ce boală suferă. Artista a făcut de atunci o schimbare majoră în viața ei când vine vorba de alimentație.
09.08.2023 | 08:27
Boala de care sufera Lora A aflat acum 5 ani ce se intampla cu ea Am renuntat la tot
Boala de care suferă Lora. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lora este de departe una dintre cele mai apreciate artiste din România. Piesele ei sunt adorate de multe persoane, iar aceasta este de altfel și o fire cât se poate de plăcută. Mereu când apare pe micile ecrane se simte în largul ei, iar asta apreciază enorm și fanii.

Boala de care suferă Lora

Și totuși cum se menține în formă Lora? Dincolo de mișcare, artista suferă și de o boală, care a obligat-o practic să facă ”curățenie” în ceea ce privește meniul ei zilnic.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Lora a vorbit despre problemele ei de sănătate. Aceasta are intoleranță la gluten. Acum cinci ani a aflat acest lucru, iar de atunci a renunțat la toate alimentele care conțin gluten.

Rezultatul s-a văzut asupra siluetei sale. Artista spune că s-a dezumflat, iar târziu a aflat motivele pentru care nu se simțea tocmai grozav. Lora spune că se simțea umflată și că de asemenea, simțea că pielea o ține.

ADVERTISEMENT

Cum a primit diagnosticul

Cum a aflat că suferă de această boală? A făcut o analiză de biorezonanță. Și se pare că intoleranța la gluten era sursa mai multor probleme. Acum însă, artista încearcă să le rezolve pe toate.

„Am avut mereu o constituție mai atletică, chiar și fără sport. De când am aflat despre intoleranța la gluten, cu care cred că m-am pricopsit acum 5 ani, pur și simplu am renunțat la tot ce conține gluten și m-am desumflat.

ADVERTISEMENT

Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat despre problema asta la o analiză de biorezonanță și am aflat că era sursa multor alte probleme, pe care acum le repar”, a povestit ea, pentru viva.ro.

Printre altele, Lora a mai vorbit și despre operațiile estetice pe care le are. Artista spune că are patru reconstrucții nazale în urma unui accident. De asemenea, aceasta apelează și la numeroase proceduri la nivelul tenului, precum măști.

ADVERTISEMENT

Lora pune preț și pe elasticitatea pielii și de asemenea, se bazează pe proceduri de stimulare a colagenului. Dincolo de asta, artista ia suplimente alimentare și de asemenea, are și niște creme la care nu renunță niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: