Life

Iulia Albu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu. A adus în prim-plan trecutul vedetei

22.01.2021 | 16:03
Iulia Albu atac dur la adresa Adelinei Pestritu A adus in primplan trecutul vedetei
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a pornit un atac extrem de dur la adresa Adelinei Pestrițu, despre care spune că are un trecut controversat. Creatoarea de modă a lăsat mai multe mesaje în online, după ce a fost caracterizată de brunetă în show-ul lui Cătălin Măruță. 

Stilista și-a luat în felul acesta revanșa, fiind vizibil deranjată de onomatopeea „cotcodac” pe care fosta soție a lui Liviu Vârciu a „scăpat-o” în emisiunea „La Măruță” cu o zi în urmă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai fost descrisă ca fiind „uneori răutăcioasă”. Remarca a fost făcută de Adelina Pestrițu după ce Iulia Albu a declarat că bruneta și-a modificat enorm pozele din Maldive, laba piciorului fiind la fel de mare ca și capul.

Iulia Albu i-a declarat război Adelinei Pestrițu. Ce spune despre trecutul ei

„Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a scris Iulia Albu la secțiunea Stories de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Se pare că remarca nu a fost deloc pe placul șatenei, care a ținut să scoată la iveală trecutul fostei iubite a lui Speak. Iulia Albu a caracterizat-o ca având un trecut „controversat” prin prisma faptului că a picat bacalaureatul la limba română și a fost dansatoare în cluburi din Ibitza.

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară cinci ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriile declarații.

ADVERTISEMENT

Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este… ca deocamdată, încă, este”, a mai scris Iulia Albu în mediul online.

Adelina Pestrițu, pusă la zid de stilista Iulia Albu
Adelina Pestrițu, pusă la zid de stilista Iulia Albu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Valul de reacții din partea șatenei nu s-a oprit aici și a publicat o filmare în care Adelina Pestrițu mărturisea că au lucrat împreună și apreciază ceea ce face. Celebra creatoare de modă a ținut să mai adauge că războiul nu s-a încheiat, stabilind pentru săptămâna viitoare un „program special”.

ADVERTISEMENT

Este vorba de rubrica „Marțea neagră” pe care Iulia Albu o realizează în emisiunea „La Măruță”, cel mai probabil bruneta fiind subiectul principal. Vedeta vrea să-i reamintească unele lucruri din trecut, menționând faptul că a devenit „amnezică”.

Replica Adelinei Pestrițu nu a întârziat să apară, mărturisind că nu regretă absolut nimic și că a evoluat foarte mult de când era dansatoare. Bruneta a practicat 3 luni această meserie, fiind de părere că femeile deștepte se susțin și se ajută între ele, nu pornesc scandaluri.

Reacția Adelinei Pestrițu la adresa creatoarei de modă, Iulia Albu
Reacția Adelinei Pestrițu la adresa creatoarei de modă, Iulia Albu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT