Life

Iulia Albu, criticată de un internaut pentru gestul făcut privind cutremurul din Turcia. Cum a reacționat vedeta: ”Nu ai văzut niciuna?”

Iulia Albu a ajuns să fie aspru criticată de un internaut pentru gestul făcut după cutremurul devastator din Turcia care a ucis mii de persoane.
09.02.2023 | 12:13
Iulia Albu criticata de un internaut pentru gestul facut privind cutremurul din Turcia Cum a reactionat vedeta Nu ai vazut niciuna
Iulia Albu, criticată pentru gestul său după cutremurul din Turcia. Sursă foto: Instagram, Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cutremur devastator s-a produs pe 6 februarie în Turcia, dar și în Siria. Seismul a ucis nu mai puțin de 8.000 de persoane. De asemenea, numărul victimelor este ordinul zecilor de mii, iar unele persoane nu au fost găsite nici măcar până în prezent, având în vedere dezastrul de acolo.

Gestul făcut de Iulia Albu după cutremurul din Turcia

Cutremurul din Turcia a emoționat întreg globul, în special o mare parte dintre români, pentru că țara este și una dintre destinațiile preferate ale acestora, fiind extrem de accesibilă și de asemenea, destul de aproape de granițele noastre.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a fost și ea șocată de evenimentul tragic din Turcia, așa că a publicat pe contul personal de socializare un mesaj de susținere pentru populația de acolo. De asemenea, designerul a postat și câteva fotografii, iar deși unii au susținut-o pentru gestul său, iată că alții au cam pus-o la zid.

Pentru că nenumărați copii au rămas fără părinți, iar mii de victime și-au pierdut locuințele, ori membri dragi ai familiei, povestea nu avea cum să treacă observată nici de către Iulia Albu. Vedeta a empatizat cu victimele și în schimb s-a trezit cu o serie de comentarii răutăcioase.

ADVERTISEMENT

Un internaut spre exemplu a atacat-o direct pe faimoasa vedetă. Tânăra respectivă susține că atunci când vine vorba de tragedii care au loc în afara țării, toată lumea se arată a fi implicată, însă în momentul când vine vorba de România, nimeni nu face aceeași lucru.

Iulia Albu, criticată de internauți

De asemenea, în același mesaj, tânăra respectivă susține că empatizează cu victimele din Turcia, însă și-ar dori să vadă mai multă implicare și pentru persoanele din România, aflate în impas. Totodată, ea i-a recomandat vedetei să mai facă și câteva postări ”deștepte”.

ADVERTISEMENT

”Când vreodată faci o postare și despre România? Nu că aș fi ignorantă la tristețea altora, dar văd că din România nu te-a atins niciodată, să nu mai zic de a ajuta financiar. Fă postări deștepte.”, a fost comentariul postat de un urmăritor, la adresa Iuliei Albu.

Deși în general vedeta nu dă curs unor astfel de comentarii și își păstrează mai mereu cumpătul, evitând scandalurile, iată că de această dată, Iulia Albu a decis să dea o replică cât se poate de scurtă, răspunzându-i totodată la comentarii tinerei respective. Designerul a întrebat-o pe aceasta dacă este sigură că ea nu postează și lucruri despre România, având în vedere acuzațiile pe care i le-a adus.

ADVERTISEMENT

”Chiar nu ai văzut niciuna? Ești sigură?”, a fost replica pe care Iulia Albu i-a dat-o tinerei respective. Un alt internaut în schimb i-a recomandat vedetei să le trimită niște bani victimelor cutremurului devastator, în loc să facă postări despre acest lucru. ”Trimite-le niște bani dacă îți e milă de ei, nu e destul o postare”, a fost un alt comentariu.

ADVERTISEMENT