Life

Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor din România. Gestul care a revoltat-o: ”Este trist”

Iulia Albu a lansat critici dure la adresa anumitor vedete din România. Se pare că un gest a enervat-o la culme pe aceasta.
02.02.2024 | 12:02
Iulia Albu critici dure la adresa vedetelor din Romania Gestul care a revoltato Este trist
Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor din România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este una dintre vedetele din România care spune mereu lucrurilor pe nume. Iar de această dată, ea s-a arătat revoltată de gestul făcut de anumite persoane publice, de altfel apreciate de publicul larg.

Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor din România

Iulia Albu a vorbit deschis despre chirurgia estetică, dar și despre promovarea ei. Criticul de modă spune că tot mai multe vedete din România ajung să promoveze numeroase clinici în acest sens.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba despre promovarea în sine a unei clinici, ci mai degrabă de persoanele care ajung să fie promovate. Iulia Albu spune că sunt vedete care promovează orice, doar pentru bani.

Mai mult de atât, ajung să fie promovate anumite persoane care nici măcar nu au experiență. Sau mai rău de atât, acestea nu sunt nici calificate și nici nu oferă clientului rezultatul final dorit.

ADVERTISEMENT

„Chirurgia estetică nu mai este de mult timp un subiect tabu. Și nici nu ar trebui să fie. Nu cunosc nicio persoană publică de sex feminin care să nu apeleze, periodic, măcar la proceduri noninvazive.

Este trist însă că unii ar promova orice, pentru trei covrigi uscați. Și aici mă refer mai ales la cei ce preaslăvesc intervenții cu rata de succes discutabilă, executate prin scări de bloc de persoane necalificate”, spune Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a venit și cu sfaturi pentru cei care vor apeleze la o intervenție estetică. În opinia sa, înainte de toate, o persoană trebuie să verifice bine medicul la care vrea să meargă. Iar informarea trebuie să fie una reală.

Criticul de modă a primit la rândul său astfel de propuneri

Totodată, Iulia Albu subliniază faptul că nu tot ce e pe internet i se potrivește oricui. De asemenea, locul unde se realizează o operație contează și el. Aceasta trebuie făcută în spital și nicidecum în anumite săli prezentate de altfel pe internet.

ADVERTISEMENT

„Procesul prin care alegi doctorul, care din punctul meu de vedere trebuie să fie chirurg estetician, nu doctor generalist și nici cosmeticiană, trebuie să includă neapărat un background check al acestuia/a acesteia.

Dar și o informare corectă în legătură cu ce ai nevoie REAL. Nu ce ai văzut tu pe tik tok și crezi ca ți se potrivește. Operațiile se fac în spital nu în săli cu plante în ghivece și odorizante de cameră”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Vedeta recunoaște că și ea la rândul ei a primit numeroase propuneri în acest sens. Sunt anumiți ”specialiști” care cred că pot cumpăra pe oricine cu orice. Iar din păcate, adaugă ea, acest lucru se și întâmplă de multe ori.

Iulia Albu a ales însă să nu promoveze produse pe care nu le cunoaște. Agenția cu care lucrează face o selecție, iar mai apoi ea analizează toate propunerile și de abia apoi ia o decizie.

„Mai grav este că unii cred că pot cumpăra orice și pe oricine. Și, în 99 la sută dintre cazuri, au, din păcate, dreptate. Mi se propune și mie tot timpul. Dar nu promovez produse sau bussinesuri pe care nu le cunosc. Eu am o agenție care face selecția. Apoi o analizez și eu”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: