Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, puși dur la zid de fani: ”Am mai văzut pomanagii, dar voi bateți recordul”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost criticați aspru pe rețelele de socializare. Ce le-au reproșat fanii. Gestul celor doi soți celebri.
13.09.2023 | 12:32
Gabriela Cristea si Tavi Clonda pusi dur la zid de fani Am mai vazut pomanagii dar voi bateti recordul
De ce au fost criticați Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au ales cu critici dure din partea fanilor, pe rețelele de socializare. Totul, după ce au mers la un restaurant din Capitală și au mâncat pe gratis. Au postat meniurile pe Facebook și pe Instagram, iar comentariile răutăcioase au apărut de îndată.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, certați după ce au mâncat ”pe moca” la restaurant

Dincolo de lumina reflectoarelor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte activi în online. Se afișează în fiecare zi pe Facebook și pe Instagram, în diferite momente, inclusiv când trebuie să promoveze un produs sau o locație, în schimbul unei remunerații sau a unui lucru gratuit.

ADVERTISEMENT

Fiind persoane publice, cei doi soți primesc diferite solicitări de promovare, așa cum s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni. Tavi Clonda s-a filmat în timp ce își ducea soția și fetițele la un restaurant din București, pentru a mânca produse pe grătar.

Odată ajunși la fața locului, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele lor au primit gratis meniuri și le-au savurat din plin. ”Dar atât de mult ai comandat, iubire?”, a întrebat prezentatoarea, după care artistul i-a răspuns: ”Nu am comandat atât, domnii au fost drăguți”, a fost dialogul dintre cei doi soți.

ADVERTISEMENT

Cei care le-au văzut postarea au început să-i pună destul de dur la zid pe Tavi Clonda și pe Gabriela Cristea, catalogându-i ca fiind ”pomanagii”, ”cerșetori”, ”milogi” sau ”penibili”.  ”Ăștia mănâncă numai moca, fac reclama și pleacă cu burțile pline”, a mai scris un alt internaut.

”Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai vazut pomanagii, dar voi bateți recordul.”/”Ai ieșit la masă la terasă. Ți-e foame, așa-i? Bine că ai luat-o și pe Joiana, diva care se dă mare și tare, mai ales în emisiunea pe care o prezintă. Mocangeala e bună , mai ales cand ai foame”/ ”Au ieșit milogii la cerșit, nu au scos fetele la restaurant, cum se laudă marele cântăcios.”/ ”Ăștia mănâncă numai moca, fac reclama și pleacă cu burțile pline”, sunt o parte dintre reacții.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015. De atunci au reușit să-și întemeieze o familie, devenind părinții a două fetițe, Victoria și Iris. Gabriela Cristea a urmat tratamente pentru a putea aduce copii pe lume. După vârsta de 40 de ani a reușit să-și îndeplinească acest vis.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare, mai exact la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, de pe Kanal D, unde Tavi Clonda întreținea atmosfera formatului, cu trupa sa, iar Gabriela Cristea era prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea era divorțată când s-a îndrăgostit de Tavi Clonda. Ieșea dintr-un mariaj toxic, pe care l-a avut cu afaceristul Marcel Toader. Gabriela Cristea l-a acuzat pe afacerist de violență fizică și de infidelitate. Bărbatul a murit în 2019.

ADVERTISEMENT